-
HELP PEOPLE
<font face="Times New Roman"><font size="3">Хора моля да се отзовете! Също как да си сложа картинка под името както Dark Knight някакъв Knight ???</font id="size3"></font id="Times New Roman"> Ami az ve4e imam subtitri no mi otgovorete za kartinkata <font color="orange">plssssssssssss</font id="orange">
-
HELP PEOPLE
Alooo... kakuv si ti be? Kakvo e tova otnoshenie... Tova da ne ti e restorant i da vikash kelnera... Verno, che si 15 godishen, ama e vreme da se nauchish na malko obnoski :)
Opravi go toia shrift, opravi si rechnika, dai koordinati i chak togava niakoi shte se otzove... forumut da ne e bitpazar? :)))
-
HELP PEOPLE
Taka e po-dobre :) Za jalost gi niamam, no skoro shte mi datat filma taka, che ako do togava niakoi ne ti gi e izpratil... shte ti gi pratia :)
-
HELP PEOPLE
Аз ги имам ама цяла част :( Ако ти трябва това, пиши един майл, че няма как да ти ги пратя иначе !
-
HELP PEOPLE
Az nenam niakoi da si ima avatar pod nika. Mai forumut ne e takuv :( Shte proveria...
Proverih... pod avatara ne mojesh da slojish, no na profila ti ima pole Picture URL :))) tam mojesh da si slojish snimka :)))
-
HELP PEOPLE
Gadget - стига бе излагаш се :)) Почти всички си имат аватари :) Отиваш на "Участници", "Профил" и там пише всичко, кое къде трябва да сложиш :)))
DERIK - незабравяй обаче, че преди това картинката или снимката която искаш да сложиш, трябва да е качена в интернет !
-
HELP PEOPLE
Е така е като ползва само олекотената версия =)))
Но ще го коригирам аз на по бира ;))
-
HELP PEOPLE
Da be... az kato ne gledam... ama sum sviknal, che vseki sait si ima samo edna versia na foruma i za tova taka... Sorry, DERIK :)
-
HELP PEOPLE
А така, събрахме се :))) <font color="red">Да ви е честита службата колеги !!!</font id="red">
Да ви предупредя, не е лесно и много често ставаме повод за нападки и линчуване [:D][:D][:D]
-
HELP PEOPLE
To edha slujba... az ohste ne sum vliazul v chas... obache toia forum shte tsufne, ako pipna po nego neshto :)
Triabvat mi malko konsultatsi i togava :)