6to ne wzemete da se syberete w nqkoi deto jiwee w Centura, hem po ewtino, hem po-toplo i udobno. Az tyk wijdwam 1-2 deto wjiweqt bash w centura i sym sigyren che biha daje i snimka naprawili. :)
Преглед за печат
6to ne wzemete da se syberete w nqkoi deto jiwee w Centura, hem po ewtino, hem po-toplo i udobno. Az tyk wijdwam 1-2 deto wjiweqt bash w centura i sym sigyren che biha daje i snimka naprawili. :)
Ti ako iskash moje i kupon v McDonald's da si napravim:))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DJ
Abe ti nali kaza - Subota(25.01) - primerno v 15.00 chasa.
Samo kajete kude e tova neshto Alba!!!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Не е ли малко рано?!?
М/у другото каква е целта на сбирката да ядем/пием или ще си говорим.
Не че в 3ч не мога да говоря/пия ама ...
Abe vse pak shte ima li sreshta?!?
Ами среща се надявам, че ще има, ама аз предлагам да е към 5 часа, 3 е много рано май :))
Какво ще кажете ...
Та значи - последни данни, <font size="4">Събота 25.01, 17.00 часа, място на срещата бирария АЛБА срещу Партийния дом!</font id="size4">
Ами мисля че засега е това, ако има недоволни да пишат, щото остава малко време !
Аз съм съгласен.
Съгласен
oki там съм
Е пък точно сега намерихте да се събирате, като ще си ходя в Разград! [:-censored]
Кайсия .. То много хубаво, ама в 5 4аса как ще се познаем. Аз да нося ли нещо под мишница, я клавиатура, я мишка да си окача на врата, щото то табела с надпис Сетком.бг не върви да нося :)) (Стария трик с червен карамфил в едната ръка и прасенце под другата мишница не върви май, туй го праихме когато IRC беше на мода :))
Кайсийка.. То много хубаво ама въпросат е като сберем там как ще се познаем? Преди когато IRC беше модерно го правихме с карамфил под едната мишница и прасенце под другата мишница, ама сега ве4е не върви така :) Кази как да се познаем? :) Или ще си приказваме за компютри на висок глас :)??
Аз това още един път ако го напиша ще ми е за сефте :)
Че се познаем бе, нема страшно, то не е трудно, колко човека ще чакат отпреде в 5 часа точно ???
Иначе, за закъснелите - 088 216420, моя тел.
И айде пишете кой ще идва и кой не, щото да се разбере ще се състои ли събитието или не ...
Аз ще идвам.
I az i oshte 2-3-ma chovetka s mene(koito pishat vuv foruma de...)