IQ тест близък до този на МЕНСА?
Здравейте! Нов съм във форума и предварително се извинявам, ако темата ми е пусната на грешното място ;) Наскоро се запалих по IQ тестове и скоро смятам да се пробвам в Менса. За целта обаче искам да потренирам в интернет. Направих доста тестове, но всички ми изглеждат различни. Едни са много лесни, а други много трудни. Дали знаете някой тест в интернет, който се доближава максимално до тестовете на менса? Моля, нека пишат потребители, които са правили такъв тест ;) Благодаря предварително! angel
Re:IQ тест близък до този на МЕНСА?
насочи се към трудните . Менса не жалят.
Цитат:
Първоначално публикувано от StanimirK
Наскоро се запалих по IQ тестове и скоро смятам да се пробвам в Менса.
Не е важно колко ти е голям, а как го изпозваш. :jamaika
П.С. Изобщо, този коефициент е доста незначително качество /Като номера на обувките ти примерно/.
Eeeee @Kasap , не с рогата.
Човека го кефи , шом го кефи , да го прави.
Според мен интелигентността или я имаш или я нямаш - тренировките не помагат :) Ако ще назубриш всички тестове и ще се пробваш да лъжеш МЕНСА, че си много интелигентен - няма да стане.
Пробвай се в "Логически задачи" и ако се справиш с 2-3 задачки - МЕНСА ще пита за тебе /каквото и де а това животно.../ :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Eeeee @Kasap , не с рогата.
Човека го кефи , шом го кефи , да го прави.
Че аз да съм казал, че не може да си мери ходилата? Щом го влече... :jamaika
Има огромна разлика между начетен и умен човек. Имам приятел който е супер начетен. Няма тема по коята да не знае много. Направо е подвижна енциклопедия. Дето се вика и атомна бомба може да ти начертае. Но не е взел едно умно решение в живота си. Седи вкъщи сам и изоставен от години.