Wireless Internet - Варна
Аз сега като видях от Крис и най-сетне ми светна, че все пак има възможност и мене да ме огреее нетелефонен нет. Имайки предвид местоположението ми - близко до Златни пясъци, нямам голям избор на интернет доставчици, по тчно нямам никакъв освен стария омръзнал на всички ни телефон. Но след тая новина за wirelessa ми просветна, че може и във Варна да има такова животно. Порапитах насам натам, обаче и Триада и Варна-интернет искат пряка видимост, кой към галата кой към телевизионната кула.
Та въпросът ми е, някой да знае wireless internet доставчици във Варна ?
И дайте малко повече информация за тази услуга, колко струва техниката, какъв е доостъпа и тн. Аз си имам изглед към Галатаама е на около 15-20 км. Та ме интересува възможно ли е. Има ли смущения от времето примерно? Може ли някой да ми се закачи, щото тарикати много и тн.
Та да ме светнете малко по въпроса [:-angel]
Leleee, abe to i pri mene moje da stigne na 20 i nqkolko kilometra...
Revolta predlagat wireless internet no podrobnosti ne znam.
Rutil.
www.rutil.net Намери някакви телефони и им звънни да ги разпиташ.
Поразпитай в Цифрови системи . Аз като поисках да ми пуснат кабелен нет , ми отвърнаха че нямат в моя район кабел , но ако намеря още 4-5 мераклии , ще ми пуснат wireless net към най близката си точка на кабелен нет . Значи и те предлагат тази услуга , обаче в страницата им само се споменава за това , но конкретно за цени не пише . Требе да се поразпита .
15-20 км не са проблем. Въпроса е да имаш добра антена и ефира да не е пренаситен от доставчици че тогава става една... "манджа с грозде", образно казано.
Абе то ясно, че 20 км. не са проблем, ама ме интересува някой свестен доставчик :)
Не ми се дават 250-300$ екипировка за 5 к. нет ...