Re:Въпрос за рекламно пано!
ами принципно някоя рекламна агенция или направо отдолу на билбордите има тел за контакт
а и би помогнало, ако се уточни за кой град става дума ;)
Aз бих заложил на обява някъде, където заинтересованите рекламодатели могат да я открият или бих разтръбил на всички познати ( какъвто е моят случай) т.к. рекламаджиите вземат на концесия табелите и останалите площи от общината и искат майка си и баща си за 2 седмици реклама на билборд, а това в настоящето е крайно неатрактивно, в смисъл такъв, че тези пари нямат избиване. Та ако се използва рекламаджия само за поставянето, а не като посредник и контактуваш пряко със заинтересования, мисля, че ще имаш доста по-голям шанс за дългосрочен наемател. Аз набарах чрез познат площ на пъпа на града 2х7 м за 300лв/мес, а иначе биха ме одрали жестоко, ако имаше и посредник. Рекламаджиите ми сложиха само едно винилче и готово :yahoo: Друг познат пък набара голям билборд, само че построен в частен имот и отново плаща директно на собственика на имота - отново 300 лв/мес - отново много добра цена ....
Става дума за град Русе!Ще се опитам да направя това,което ме съветвате и благодаря за отделеното внимание!