Степени на забиване на едно PC
XP си е стабилна система, но много често "увисва" за кратко при разни елементарни неща - местене и триене на файлове, пускане на CD-та... и това на всяко PC с XP което съм виждал.
Най-гадно е например когато искаш да преместиш някой видео файл и системата зацикли при първоначалното разпознаване и после 3 години ти разправя как не можеш да преместиш/изтриеш филмчето... съкс
I
II
...
IX
X - пожарната си заминава, докато агентката от застрахователната те разпитва на колко си о/с-нал [:D].
IX но не ми пречи много защото работя с противогаз :)
Освен това редовно си пея песената от сигнатурата ми...
<font size="6"><font color="teal">00</font id="teal"></font id="size6">
За 3Ди - Двете Нули ;)))))))))))))))))))))
A be az s komp-a ot signaturata sum na V
:-)))
моя работи при 0, ама от време на време ни в клин ни в ръкав, си го пускам сутрин примерно и хоп, agp440.sys не работи, и като се изхлъзга онуй синьото дето се лъзга в началото, и няма wellcome няма нищо, само черен екран ...
Ot vreme na vreme 3 ama na rabota kloni kam 0 :)
I - VII - аман от юзъри! (вкл. и мен)
[:-angel]Abe na mene nai-mnogo mi se e slu4valo da bia RESTART-a ama ot kontakta. 6oto biah s naikakva 486-ca deto i be6e preeban cache-a i postoianno zabiva6e (ama i kop4eto RESET ne baca6e ta zatowa...) A ina4e sled 2 weeks 6a si praa upgrade s Palomino 1900+ i ASUS A7V8X sas GeForce 4 MX 440 64MB DDR i t.n.