-
Трябват ли звездички?
Имам чуството, че съм в детска градина.
А мнението, че липсата на звездички влошава качеството на форума говори много лошо за самия форум, респективно участниците в него...
Както казах - експериментирам - около месец ще бъде така.
Времето ще покаже да се върне ли старото положение или не.
Надявам се, разбирате, че го правя за вас - на мен основната ми цел е повече и повече посещения - наясно съм, че липсата на звездички ще отблъсне определена аудитория и се надявах поне вие - които се изказвате в тази тема и сте от по-смислените участници да сте доволни.
Ако до месец няма поне 90% подкрепа на нововъведението се връща старото положение!
-
Трябват ли звездички?
Ами за предлагам да се пусне една анкета как да бъде, със звездички или без.
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy
<font color="navy">Подкрепям 100% DeathKnight</font id="navy">. Върнете старото положение. Този "бунт" за промяна е глупав и безсмислен. Резултатът ще е силно влошаване стойността на форума.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Абе стига глупости! Как липсата на броя на постове и звездичките ще влоши стойността на форума?! Направо съм толкова учуден че не знам какво да кажа... Абе да не би като идвате тук да гледате шаренкото, а не информациата? Ако питате нещо и ви отговори даден човек, който има 1 пост и няма нито една звездичка, да не би въобще да не четете мнението му?!
Също така проблем с това имат много форуми. DeathKnight, не си прав като казваш, че така е навсякъде и имало защо. Извинявай ама последният ти пост сякаш е писан от някое малко дете, на което са му взели близалката. На няколко западни форума съм бил свидетел как се махат всякакви индикации по въпроса колко поста има даден участник - всичко се прави с една цел все пак, да се намали писането на спам!
П.П. Честно ви казвам аз докато не видях тази тема въобще не бях забелязал липсата на звездичките!!!
-
Трябват ли звездички?
Евалата, Крис! Винаги съм ти се кефил на перверзните идеи, ама тоя път някак си нещо куца...Нали знаеш моя девиз - "кат' ща е гарга - да е рошава!"...ми щом ще сме еднакви, давай, довърши нещата! Вземи да махнеш и никовете и всичко ще е наред - няма да има стремеж към нищо - липса на всякаква индивидуалност...перфектния форум!
Тръпна в ожидание да му се насладя!
-
Трябват ли звездички?
Т'ва го нема никъде!!!В нито един форум не са скрите броя на постовете...
Аз съм с Рицаря...Не ми харесва така, а все си мисля че аз не правя спам...
-
Трябват ли звездички?
Абе какъв стремеж, какви пет лева?! Нали това е целта, да няма стремеж, защото от тоя стремеж хората пишат ли пишат. Да не би всички да се уплашихте, че хоратя няма да видят как сте си направили чинно над 1000-та поста и че имате по 5 звездички?! Ауу ами сега какво ли ще си помислят другите за мен(ще се чудят я пък кво е тва ламе бе)не ми пише че имам над 1000 поста! Целта на форума не са броя на постовете все пак! И това пак казвам го има и другаде, лично съм го виждал...даже може да се поразтърся да ги намеря тия форуми.
П.П. Може малко остро да прозвучи поста ама наистина не мога да ви разбера.
-
Трябват ли звездички?
АААААААА, мнннноооооо яко Крис, как не се сети по-рано да въведеш буквеното означение????
Така е точно като в детската градина А- е 19 точки на теста по английски...
Мнооо яко, приветствам новите идеи, независиво до какво водят те :-P:-P
-
Трябват ли звездички?
Хехе КРИС, явно истинските хора пишат след 23.00 дай да го направим форума нощен, така ще избегнем ламерите със сигурност.
PS. XRAY.. с тия темпове 1000-та поста съвсем скоро ще ги направиш [:)]
-
Трябват ли звездички?
Не се сещам дали съм го споменавал, но предлагам 2 (два) форума. Един за доказали се и един за нови. Новаците ще имат само Read права в другия. И всичко по старому. И двата форума ще си имат модератори и т.н. Тези, които се докажат от новите ще бъдат приети в напредналия форум :)
Помислете :)
-
Трябват ли звездички?
Е време ми е, не мислиш ли [:-angel]
-
Трябват ли звездички?
А да - 5 форума не щете ли :))
Ай легайте да спите, че нещо глупости почнахте да ръсите... =))
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Не се сещам дали съм го споменавал, но предлагам 2 (два) форума. Един за доказали се и един за нови. Новаците ще имат само Read права в другия. <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
И вервай ми, всички ще пишат във форума за новаците, защото в "напрЪдналия" форум почти никой няма да има какво да напише....
-
Трябват ли звездички?
Добре бе, идея да не даде човек... първо плюете, после мислите :) Вярно, не е добро решение да има повче от един форум, но аз му казах на DK какво ще предприема пък на кой как му хареса :) Ако щете и като user ме затрийте, но поне да знам, че съм свършил едно добро дело :)
-
Трябват ли звездички?
Originally posted by X-RAY[/i]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">[i]...Абе да не би като идвате тук да гледате шаренкото, а не <font color="red"><u>информациата</u></font id="red">?<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Твърдо заставам зад X-RAY.
Моето мнение за даден участник не го изграждам според броя на звездичките му, а според впечатления от неговите мнения (не от количеството им).
P.S: Мислех някой хора за по-сериозни[:-ashamed]
-
Трябват ли звездички?
Дете пита баща си - програмист:
- Тате, защо слънцето изгрява от изток и залязва на запад?
Бащата сваля за миг поглед от екрана и се замисля:
- Ти сигурен ли си че всеки ден изгрява от изток и залязва на запад?
Детето отговаря:
- Да сигурен съм.
- И никога не закъснява или пък не изгрява от север?
- Да, всеки път е едно и също.
- И си сигурен че това се случва всеки ден - продължава недоверчиво да разпитва бащата.
- Да бе!
Бащата с фанатичен поглед го хваща за ръцете и треперещ глас му казва.
- Щом работи НЕ ГО ПИПАЙ!!!