-
Трябват ли звездички?
И да пишеш с латински букви при положение че като си се регистрирал във форума си "обещал" да пишеш на кирилица, при положение че си имаш на компа, и в самия форум има - значи нищо не разбираш!!!
DeathKnight - оценявам мниманието, което ми отделяш :))) ... и времето. Но все пак се борим за една кауза - не забравяй :]
BTW - поредната неосъществима идея - за всеки участник да се проверяват средния прой постове на ден и съответно да се заклейнямат като flood-ери... ма в това число пак ще попадне DeathKnight. LOL
-
Трябват ли звездички?
Сега видях че на тежкия форум сте махнали и броя на мненията. Поне пък там има картинки и мойто котенце все още си е там.
-
Трябват ли звездички?
Молим са, спрете се... Трябваше да го прочета туйтото цялото и сега съм с няколко часа по-стара и започвам да усещам белите си косми. :)
-
Трябват ли звездички?
Ама има само два и са в период 2 часа, така че... (това за последният пост от страница 5)
Иначе една анкетка на главна може да свърши работата (като няма възможност за форумна такава) (Шницел форуми съкс [xx(], искаме Инвижън :) ?
И без това сегашната седи вече един милион години... [?][?][?]
-
Трябват ли звездички?
Не бе, усещам как ще се появят ;о).
-
Трябват ли звездички?
[:-smile_green]Компромис: Крис, остави звездичките и броя на посровете, а махни имената.[:-smile_green]
-
Трябват ли звездички?
Е не, хайде стига! Вие сте готови за политици в Парламента или за синдикалисти бе! Толкова приказки за едни звездички струва ли си? Според мен това си е чиста проба загуба на интелектуална енергия. СПРЕТЕ СЕ !!!
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost
[:-smile_green]Компромис: Крис, остави звездичките и броя на посровете, а махни имената.[:-smile_green]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Как не се сетих...
маа му стара на цирк го обърнахме - крайно време е да се вземе решение и тази тема да престане да съществува (но ако може постовете в нея да се броят :РРРРРРРРР )
-
Трябват ли звездички?
Съгласен съм със Slero - НЯМА никакъв смисъл от такъв спор !!! Крис трябва да си вземе решение и както гледам от това по-нагоре никак не го улеснявате . Звездичките не са толкова важни въпреки, че трябва да уценява труда на такива като DeathKnight !
BTW DeathKnight поздравления - това най-отгоре е станало БРУТАЛНО :PPP !
-
Трябват ли звездички?
LOE и X-Ray ме наведеха на няколко много мъдри идеи:
1. Брой постове и звездички си стоят. Нивата на звездичките може да се вдигнат съответно на 500/1000/1500/2000 ... за да не може спамерите да ги трупат... 500 е недостижим лимит за спамери според мен, звездичките ще станат по малко и няма да шашкат хората...
2. Дъра-Бъра и Игри не се броят постовете (това май и аз имам права да го активирам)
3. Така ще се намали спама до минимум, дъра-бъра ще стане по либерална. А в сериозните теме ще има строг модераторски контрол за спам и ламерия
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
LOE и X-Ray ме наведеха на няколко много мъдри идеи:
1. Брой постове и звездички си стоят. Нивата на звездичките може да се вдигнат съответно на 500/1000/1500/2000 ... за да не може спамерите да ги трупат... 500 е недостижим лимит за спамери според мен, звездичките ще станат по малко и няма да шашкат хората...
Това значи 10 човека с 2 звездички(1000+), 14 човека с 1 звездичка(500+) е май не е много удачно това!!!
-
Трябват ли звездички?
И пак няма да стане - ако си мислиш че това ще спре спамерите се лъжеш. Номера е ако имаш 500 мнения + 6 месеца регистрация - хоп и ставаш напреднал участник. Ако имаш 1245 мнения и си регнат от да речем година и 7-8 месеца - и си старши участник (нямам предвис себе си :РРР )!
Постепенно мярката се променя спрямо това кога е създаден форума - както в Unix - там времето се измерва в секунди от създаватено му (Unix iz God ха ха ха).
Цитат: "500 е недостижим лимит за спамери според мен" - а аз как съм направил толкова много а? :)))
Пък не виждам защо да променяме системата - само трябва да понамалиш спама от твоя страна, щото скоро ние - старите участници трябва да сме с по 1 звездичка, защото ти до 1 година ще направиш 20000 мнения...
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">LOE и X-Ray ме наведеха на няколко много мъдри идеи:
2. Дъра-Бъра и Игри не се броят постовете (това май и аз имам права да го активирам)
3. Така ще се намали спама до минимум, дъра-бъра ще стане по либерална. А в сериозните теме ще има строг модераторски контрол за спам и ламерия<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Това с броенето на постове в определни форуми е безумно. Например каква е разликата дали ще помогнеш на някой да пусне някоя игра или да си флашне биос-а ?!
Също така, не виждам защо във форуми, където има милион спамери никой не се оплаква (може би защото модераторите си вършат работата ?), а в Сетком се появиха двама (дори единият "се оправи", ако мога така да се изразя) и настана всенародна паника...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">
А в сериозните теме ще има строг модераторски контрол за спам и ламерия
Ами айде де - като ще има какъв е проблемът да се оставят мненията и звездичките !?
-
Трябват ли звездички?
Наистина идеята за обвързване на броя мнения и минимално време от регистрацията, публикувана от Лорда, е много добра!(по мое мнение най-добрата до момента)
Не е лоша и идеята за незачитане броя на мненията публикувани в "Дъра-бъра". Така ще се получи една "чат зона", в която всеки ще може не само да публикува "офтопик", но и да поспами прилично до начешване на крастата. Хубавото е, че спама в случая няма да бъде "полезен" за изкачване в йерархията на форума и следователно няма да бъде самоцел.
По този начин ще се достигне до така желания компромис:
Хем ще има звездички и брой мнения, хем те няма да са стимул за flood. Съчетано с работата на модераторите нещата клонят към перфектна схема.
-
Трябват ли звездички?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">
Цитат: "500 е недостижим лимит за спамери според мен" - а аз как съм направил толкова много а? :)))
Мдааа не бях се замислял ... Но като гледам report-a нищо смущаващо не виждам. Темите са разпредели равномерно в различни категории и няма нищо общо помежду си...
Lord of Evil : Report
Теми
1. Излезе Quake III- 100мнения
2. Проблеми с Quake - 50мнения
3. Конзолни команди в Quake - 40мнения
4. Logitech Dual Optical: Rail Test/Bazuka test 40 мнения.
5. Проблеми с Geforce и Quake 3 - 20 мнения
6. Излезе Team Arena - 50 мнения
7. Counter Strike Vs Quake III Arena - 200мнения
8. Турнир по Quake - 40 мнения
7. -СТРАХ- смачка LOE на Quake с 50:2 - 300 мнения
------------
Сумарния брой постове може да надвишава текущия понеже участника е изтрил част от постовете си.
Проучването е направено със съдействиетно на Snitz Forums