Нови теми, последни мнения
  Тука имам едно такова малко предложение.

Знчаи форума хич не е малък, и понякога трудно се оправя човек с него. Има хора, които биха погледнали дадена тема само ако им я навреш в очите, но точно този някой, може да разбира и помогне. Има и хора, които не искат да изтърват нищо от форумите, за целта е кофти постоянно да влизаш в тях..

Значи предлагам, на централната страница, под новините, или пък отдясно на тях, и без това има място.., да се показват последните 10-15 активни теми. Допълнително с линк, да се показват последните 30 да кажем активни, а с още един линк, да се показват последните еди колко си създадени теми. Така човек с влизането си в setcom.bg, хем ще може да види новините, заради които така и така влиза, хем ще може да е на ясно и с новостите по форума.

Благодаря за вниманието [:D]
  Ми то си има такава програма, която си изтеглих от Сеткома - Клипфолио, която ти намира и показва най-новите новини от Сетком и последните теми, по които има постове на определен интервал от време.

П.С просто с горния пич сме се засякли по едно и също време затова се повтаряме.
  Мдаа, така е - клипът е много по-удобен отколкото да задръствам първата страница с теми от форума. А и в него всеки може да нагласи отделните форуми от които иска да вижда нови теми.
  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lemmy

Ама като няма кой да ти гледа и първоначалната страница на Setcom така ще е.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Ako tova e bilo kazano po moi adres, shte te pomolia za v bydeshte da se vyzdyrjash ot takiva komentari.

Shto se otnasia do predlojenieto, to beshe po-skoro za tezi, koito daje ne znaiat che ima forum, i ne znaiat kakvo e forum. Ima gi mnogo takiva. A sega da si dyrpam nova napylno nepoznata programka za men, specialno za da sledia forumite ot setcom, tova napravo e smeshno za men. Predstaviam i kolko li hora ot tezi niakolko 2-3 hiliadi koito poseshtavat setcom sa si ia instalirali..

Ama tova beshe prosto predlojenie. Othvyrleno e, iasno. [:D]

Edit: no vse pak shte ia drypna, zagriza me liubopitsvoto :)