1 Прикачен файл(ове)
Google Street View вече и в България
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14968
Оле, оле!
Честито, вече и в нашата затънтена паланка улиците са заснети и можете да се разхождате с човечето по знайни и незнайни квартали.
След бързия преглед, който направих, снимките са от миналата пролет. Центърът на София за съжаление е грозен и ограден от огради по случай строежа на втората линия на метрото, която тогава все още не е била пусната. На кварталното кафе, познатите мутри са на снимките :) Току виж сте попаднали и на своя снимка. България е 48-мата страна в света, в която уникалната услуга е активирана.
Прикачен файл 8801
Отговор: Google Street View вече и в България
Увековечен съм.
Доста улички са обикаляли. Впечатлен съм.
и аз днес случайно попаднах на тази екстра и ми стана приятно, постарали са се хората
1 Прикачен файл(ове)
Единият колега е леко притеснен. Колата на жена му я няма нито пред тях, нито пред офиса и ........дали не му изневерява ? :))
Прикачен файл 8804
Прекрасно, малки селца са заснети.
Сега очаквам бог Бойко да стане на крака от болницата и да обяви гръмко как благодарение на него вече има Street View в БГ. Магистрали не успя да направи колкото и да се пъна, но Street View успя.
Сега сериозно, това е немалко вложение, което според мен спомага немалко туризма ни. Аз често лазя с човече по дестинациите, които съм си набелязал преди да отида.
Добре, че се водим в европейският съюз. Иначе щяхме да видим Street View през много крив и много дълъг макарон.
Google Street View хвана Пената на "Армията" - Sportni.bg
;)
А за датата - то си пише, поне на тези, които аз гледах - Март 2012
Пише си. Ама то за да прочетеш пипе си трябва :)
Аз го докарах до пролетта на миналата година по догадки кое как изглежда, де акъл да прочета :)
Ами там където съм сниман аз датата я помня 20,03,2012.Интересното за мен обаче бе днес като оглеждах терена в Русе ,които трябва да посетя другата седмица мисля около булевард Липник бе се редуваха сняг и киша и пролет по булеварда.Тоест снимките по една улица се редуват от два сезона през известно разстояние. :)
При мен е ранната пролет на 2012г.(почти няма листа, само на едно дърво видях съвсем малки листенца току разпукали пъпките), но има и от средата на лятото.В града е много ранна пролет, а на края на града пролетта преминава в раззеленено лято.
Преполагама в градовете умишлено са снимали краяв ня зимата/ранна пролет, защото така листата на скриват сградите и гледката към сградите.
Лошото е, че повечето време Бате Бойко е бил намръщен :)) и затова е толкова мрачно и облачно-поне в града де.
Във Лом снимано рано пролетта , че дори и бях на пътя когато минаха - обаче не се откривам :D а на село / на 15 км от града / са снимали през зимата - сняг до гърди :cool:
1 Прикачен файл(ове)
И мен ме снимаха преди Правец странното е че на няколко метра изведнъж става зима.