Отговор: TravelGSM мнения
Хмм, никой нищо не казва, а услугата изглежда чудесна за пътуване извън ЕС. Явно аз ще се прежаля да тествам :)
Какво разбрах досега - компанията е вече Българска или поне с офис на управление в България. Номерът, който получавате е естонски - почва с +372.
Ако някой ти звъни на него, например от БГ цените също са добри - разговорът се таксува май като разговор към естонски мобилен телефон, независимо къде се намираш - в БГ, Турция, Черна Гора или Нова Гвинея... - 0.76ст на мин във Виваком
Имат web сайт, през който можеш да заредиш допълнителни евра - това е много важно ако ти свърши баланса и си в дън гори тилилейски - намираш wi-fi и мяташ още 10-20 евро в картата.
Може да се звъни от Skype на номера. Звънящия от Скайп не плаща, а този който вдига плаща 0.2Е на минута мисля, че беше. Абе изглежда много удобна опция за пътуване, ще взема тези дни една карта и ще споделям подробности.
Едно клипче:
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=jFEqWZExFe0
Отговор: TravelGSM мнения
Да съобщя, че вече се оборудвах с Travel GSM карта.
Всичко е както очаквах, работи чудесно, от Skype може да се звъни безплатно на номера (безплатно за звънящия - 0.2 евро на минута за теб) като се добави 800 преди номера ти.
Номерът си е естонски - започва с +372.
Хората, които предлагат TravelGSM в момента са изключително любезни - вчера ми се обаждаха за изчистване на различни проблеми и говорихме над половин час.
Ами това е, ако имате въпроси - питайте.
ПС - Освен за евтини разговори в роуминг, сега огледах и видях, че картите предлагат и доста ниска цена за данни, така че вече отпада и проблема с ползването на GPRS данни, когато си в роуминг.