Нов предплатен план от Мтел - Прима Да
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=15025
Вижте за подробности в новината по-горе.
С две думи, получих SMS преди малко, според който досегашната ми предплатена карта Ало Да минава официално към Мтел и ще се казва вече Прима Да.
Като всички цени и условия се запазват. Което... означава разговори за 1ст / мин в мрежата на оператора за 30 дни при зареждане на ваучер от 4лв...
Предполагам, че не е възможно, би било.... прекален хубаво. Мнения?
Отговор: Нов предплатен план от Мтел - Прима Да
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Което... означава разговори за 1ст / мин в мрежата на оператора за 30 дни при зареждане на ваучер от 4лв...
Предполагам, че не е възможно, би било.... прекален хубаво. Мнения?
Наистина са прекалени очакванията ти. Най-вероятно става дума за разговори по 1 ст във виртуалната група. Например с подобни условия е тарифата Loop
Ами... да, ок. Но името Прима е ненамясто тук в този случай.
Виртуална група, но не за Прима, а само за тази Прима... става манджа с грозде и би било редно да не й задават име Прима.
Мда, иначе си прав - отделили са в отделна мрежа номерата от Прима Да:
Мтел - Прима да
Добре де, мен ме устройва, проблемът е, че им трябваше месец да се сетят да ми съобщят, че услугата продължава, а аз вече купих на семейството Viva Free...
С "дребната" разлика, че услугата вече е с 50% по-скъпа.
Аз лично ползвам картата само за разговори със семейството и зареждането на ваучер от 4лв ми беше предостатъчно.
Но с новата Прима... вече минималния ваучер не е 4лв, а 6 :)
Бонуси при всяко презареждане на стойност 6 лв. или повече, направено в промоционалния период: