Лятна среща - Варна - 2013
Здравейте приятели и колеги,
Отново е лято и е отпускарския сезон.
Чудех се дали има желаещи да се
съберем накъде във Варна за по бира-две
...или кой колкото желае. :)
Предложението ми е да се съберем
през Септември.
Дата и часа нека бъдат доуточнени (моето
предложение е за 6-ти Септември , Петък,
почивен ден, уикенда след това ще ни е
свободен ). Преди се събирахме в бирария
Алба, но честно казано не знам дали все
още съществува, а съм сигурен, че има
и куп други подходящи заведения.
Моля някой доброволец да се заеме с резервацията
понеже в момента не съм в страната.
Мен ме бройте за двама (моя милост + по-добрата половина)
Ще бъде супер, ако успеем да се организираме ! ;)
Поздрави
Боян
Отговор: Лятна среща - Варна - 2013
Боби , поемам ангажимента да намеря хубаво място на плажа .
Бар Рико, до Басейна харесва ли ви - приятно местенце според мен. Може и на капаните до Буните.
Желаещите да пишат тук или в пм. По скромни сметки с мен ще бъдат обичайните заподозрени ( pat , wsd, ludia , vankata, fearme )
stenly беше до вчера тук, hard не му знам графика , Kris11 може би ще дойде , Raziel66 предния път ни уважи.
ама да видим какво ще пишат хората- някои са отпускари.
Ти кога се прибра ве Боби ?
наличен. към края на август не мога
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mr.TECHNO
Боби , поемам ангажимента да намеря хубаво място на плажа .
Бар Рико, до Басейна харесва ли ви - приятно местенце според мен. Може и на капаните до Буните.
Желаещите да пишат тук или в пм. По скромни сметки с мен ще бъдат обичайните заподозрени ( pat , wsd, ludia , vankata, fearme )
stenly беше до вчера тук, hard не му знам графика , Kris11 може би ще дойде , Raziel66 предния път ни уважи.
ама да видим какво ще пишат хората- някои са отпускари.
Ти кога се прибра ве Боби ?
Благодаря за предложението, Наско. Ние нямаме предпочитания понеже повечето заведения са нови и не ги знаем. Нека другите съфорумци изразят мнението си.
Ние се прибираме за кратко в началото на Септември и за това исках да използвам възможността да събера на бира старите пушки ;)
Колкото и да се съберем съм сигурен, че ще е весело :)
Ще следя развитието на темата с интерес !
Поздрави
Боян
Сбирка на варненските СеткомЦи
Началото на септември
място - ще се уточни - засега по default Рико , ако е лошо времете ще го направим в добрата стара Алба на по Халба
Ако не съм извън Бг ще дойда с децата и жената - големи станаха, не ни пускат сами :016:
който ще идва да идва
програмтата - стари вицове от техно , Гръмки децибели от Владо, голям смях от Веско , много лафове от FearMe и абсолютно настроение от Pat.
ако Kayso дойде ще се ходи и на караоке Клуб-"Кайсията обещал да пее песен на следващата сбирка".
Смeтката тоя път ще я плаща Боби :016:
Значи, ако не съм си приготвил някакъв "рецитал" дотогава, хич да не се мяркам на веселбата.:))
Хубаво правите варненци с тия сБирки.
Жалко че няма кой да организира национална среща като едно време.
Цитат:
Vandal
Хубаво правите варненци с тия сБирки.
Жалко че няма кой да организира национална среща като едно време.
Има кой , ама дали ще дойдат други освен Варненци ???, тук таме някой Вандал и д-я Павлов.
- - - - - - - - - -
Цитат:
raziel66
Значи, ако не съм си приготвил някакъв "рецитал" дотогава, хич да не се мяркам на веселбата.:))
Ти щеше да си "черешката" ама на - все бързаш. Ама виж рецитал с китара нема да откажем.
Аз със моите 9 години във Варна от преди известно време да се пробвам ли да наместя някоя командировка :)
Цитат:
cooler
Аз със моите 9 години във Варна от преди известно време да се пробвам ли да наместя някоя командировка :)
Разбира се ! :) Разходка до морето никога не е в повече.
Браво @Mr.TECHNO, само за ден събра четата ! Нека само всеки потвърди броя на присъсващите за да можеш да направиш резервация. :)
Re: Лятна среща - Варна - 2013
Вдигам темата понеже времето за сбирката наближава. :21: Наско, за другия петък остава срещата нали? Час и координати на събитието ще да дадеш ли ? Колко са желаещите до момента ? :)
Не ме бройте ще съм в странство за съжаление не във Варна :(
Браво ве, софиянците за сбирки не стават, пък не мога да си взема отпуска да дойда за няколко дена ....та тея с които се познавам лично ...мразя ви ...и приятно изкарване :)
Най-накрая се прибрахме :) Има ли все още желаещи да се съберем на по бира този петък ? Ние сигурно ще сме някъде по плажа така или иначе. Ако няма - здраве да е - ще изпием по една студена бира. :)
"Наско" се прибра след седмица в отпуска. За тази не съм сигурен, може да имам път към "шопите" , ама ако не стане - няма проблем със сбирката.
То било голям кеф без Интернет и без обхват на никой оператор. Ще взема да го правя по-често.