Среща на бира днес в София
Здравейте,
Да направим една спонтанна форумна сбирка днес покрай концерта?
Можем да се видим преди него за по бира, две и след него за по повече? Не е необходимо и да ходите на концерта, просто можете да дойдете преди или след него да пийнем по халба и да побъбрим?
Честно казано, организация няма - преди него... - можем да се видим някъде около стадион Васил Левски?
След него, бях предложил пицария Кали - денонощна е и е по-далеч от стадиона, тоест, ще има места след концерта - намира се близо до 5-те кьошета, на Хр. Ботев?
Всичко подлежи на промяна - оставям си телефона, който реши, че иска да се видим на по бира - да звънка - 0877616551 - Крис
Отговор: Среща на бира днес в София
Опаа, сега видях, че Кали работи до 11, явно вече не е денонощна. Някъде другаде ще е, звънкайте ако решите.
Преди концерта къде!
Виждам че имаш нов номер.
Стария ххххххх977 активен ли ти е!
Тц, звънкай на новия.
Къде... не знам.
Аз днес съм фрии и съм започнал подготовката за концерта. :-)
Ще намерим къде около стадиона.
Я кажете в колко часа е удачно да се влезе в стадиона ? Предполагам, че фотоапарати няма да има проблем да се вкарат, за бири и вода сигурно ще е невъзможно ...дайте малко повече инфо.
Я, най-после една хубава тема :)
И аз съм за след концерта.
Аз лично смятам към 19:30 да се ориентирам към влизане, писнало ми е да висна и да чакам.
С фото не бих рискувал, разчитай на телефона си.
Бира и вода - изключено, освен ако не ти е в корема :-)
Под "не бих рискувал" какво имаш в предвид? Че могат да не те пуснат на входа, или, че някой кретен може да ти хареса фотоапарата и да трябва да му избиваш зъбките ?
Че могат да ти го приберат на входа и да трябва да сиго издирваш после.
Погледни си условията на билета отзад бе човек. На концерт не си ли ходил?
Фотоапарати, камери, звукозаписни устройства са забранени.
Друг е въпросът дали ще можеш да го внесеш без да те хванат.
Ходил съм , но честно не бях чел задната страна на билетите :)
От много снимане ми падна батерията, освен това, karata дойде с кола на концерта и... минахме без бири след него, вече съм си вкъщи.
По някакъв начин, за разлика от всеки друг концерт, като че ли този не беше най-подходящия за запой след него.