Какво ви очаква HI-FI EXPO 2013 ?
Специална селекция от различни аудио и видео системи от едни от най-добрите марки в света, всяка в отделна стая.
Тествайте и сравнете сами качествата им.
Последните технологии.
Новаторски и футуристичен дизайн.
Нечуван досега звук и невиждана досега картина!
Във всяка стая ще има различна марка и модел хай-фи техника.
Донесете любимят си диск или плоча с музика, която Ви кара да настръхнете! Обещаваме Ви - ще я чуете по различен начин!
Hi-Fi Expo - начало
Отговор: Какво ви очаква HI-FI EXPO 2013 ?
Ще спомена, че има безплатен вход за изложението. Трябва обаче да сте се регистрирали през сайта и после може да получите някое и друго рекламно е-майлче:) Регистрация хифи експо 2013
Днес е датата ! Ще има ли желаещи да го посетят ? Питам , сякаш незнам , че ще има и то доста !
Сигурно ще отида да разгледам .......дано само си струва и има нещо дето става и за слушане на музика.
Между другото преди два дена бяхме с един колега в Техномаркет и продавача тъкмо вързваше супер/дупер рисийвър на Ямаха с някакви Jamo колони и обясняваше как това е най-доброто което може да се купи от магазин и сега ще ги издуха от звук. Та като пусна една какафония през колоните верно ни издуха по-далеч да не слушаме тоя буламач. Имам чувството, че повечето хора не знаят какво е натурален звук и ако не забият корекциите до край не става :)
"Смачках" се от път ама тоя път намерих време и вчера го посетих - не като да няма какво да се чуе :BigGrin , друг е въпроса , че доста компромисен вариант . Тъй като съм на вълна "колони" главно гледах да обърна внимание на тия ,които ми влизат в бюджета . За съжаление някои модели ги нямаше , а главно те ме интересуваха - новия Монитор Аудио 6 , новите Фокал-и (има само 1-2) ... явно ще си трябва обикаляне по "шоурум-овете" (е..си думата) , а това си е доста проблемно извън София ... Много приятно обаче ме изненадаха няколко букшелф варианта (за съжаление доста от тях извън бюджета ми) на
KEF - Hi-Fi Speakers - R Series - Fact Sheets - Bookshelf - R300 - KEF United Kingdom , Hi-Fi Speakers - Q Series - Fact Sheets - Bookshelf - Q300 - KEF United Kingdom
, Dali - DALI EPICON 2 | New High-End Reference Loudspeaker
, Sonus Faber - • Casse alta fedelt