-   Looking for wallpapers  <font color="beige"><font size="3"><font face="Georgia">От известно време търся сайт с тапети, които да могат да се равняват по качество на изпълнение с тези от www.desktopmodel.com За жалост сайтът е в ремонт или нещо подобно от повече от година, а никой друг такъв  не предлага хубави тапети.

Ако някой от вас е свалял тапети от там или подобни (говорим за изпълнение) или пък знае от къде могат да се намерят такива, ще се радвам ако ми се обади. Най-добре да използва ICQ: 174710812 Ако не, и мнението тук ще свърши работа.

Благодаря ви! [:)]</font id="Georgia"></font id="size3"></font id="beige">

-   Looking for wallpapers 
-   Looking for wallpapers  My favourite:

www.deviantart.com (wallpapers, application skins & much more)

www.wincustomize.com too

-   Looking for wallpapers  eeee deviantart.com si e klasika ;)

sushto taka www.deskmod.com i www.gfxartist.com

na www.neowin.net si ima i specialen forum za ikonki i wallpaperi

po bulgarskiq peering sushto ima mnogo kachestveni saitove

za malko, no adksi kachestveni kosmicheski (i ne samo) wallpaper-i : www.artofgregmartin.com

-   Looking for wallpapers  Бреййййййййййй ... aquadark @ deviantart ... ай, евала бабо, машалла... [:D]. Вери, вери гуд. Много вери. Много гуд. Извини ме за нечленоразделната реч. 

-   Looking for wallpapers  Благодаря ви за сайтовете, но...

Посещавали ли сте някога www.desktopmodel.com? Според мен не сте. Е, тогава пвърлете му едно око. За жалост няма да можете да си вземете от прекрасните тапети с "каки", но ако се сетите някой друг такъв сайт, подобен на посочения вече, ще бъда щастлив, ако ми го кажете.

-   Looking for wallpapers  Е аз мога да си взема ?? Какво му е на сайта - май само не е обновяван "скоро" 

-   Looking for wallpapers  Aquadark - как така можеш да си вземеш? Аз като опитам все ми излиза един екран, на който няма и помен от тапет, ами само една реклама на Wеbshots - някакъв софтуер за тапети или нещо подобно. Я, сподели какво точно правиш. ;) 

-   Looking for wallpapers  Еми да де - изтегли си Webshots Desktop и тегли с него - програмката не е толкова лоша, макар че за мен е безсмислена. Аз я държа, защото на сайта им имат доста яки пакети с тапети ;) 

-   Looking for wallpapers  bobo, http://supermodelforever.com върши ли ти работа? :) 

-   Looking for wallpapers  Dockera - ами в момента го разглеждам и май не е много лош, хи хи... Впрочем, аз съм ти посещавал страничката. Поздравления! Илал само няколко забележки, но тях някой друг път (тук не му е мястото ;))

Aquadark - Прощавай за невежеството, но как да използвам Webshots, за да взимам тапети от desktopmodel.com? Защото единствения сайт, към който ме препраща е webshots.com