-
Може ли да ми помогнете
Знам, че тая тема не е изобщо за сетком, но ако има някой който може да ми отговори малко по- широко нека го направи:
Благодарение на какво създават творбите си авторите на художествена литература?
Какви биха могли да са мотивите да се пишат разкази, романи, поезия.
Просто това ми го възложиха по литература и нямам абслютно никакви матеряли и за това исках да попитам вас. Това е много важно и ако може ми отговорете до 2 часа!!!
-
Може ли да ми помогнете
CreatoR, това го уча, ела в IRC канала на Сетком, ще стане по-бързо...
-
Може ли да ми помогнете
Moje li i drugi da napi6at mneniqta si de. Iskam i drugi da 4uq ne samo Domin :)
-
Може ли да ми помогнете
Графомания, идеализъм, слънце, дъжд, катарзис, среда, основа, път, търсене, бягство, вяра, липса, знание, свобода, вериги, дуализъм на всички нива, минало... "Всеки изход е вход към нещо друго..."
Илюстрация... "Нищо чудно Шекспир да е срещнал Розенкрац и Гилденщерн по белите лондонски улици или да е виждал слугите на враждуващите родове взаимно да си показват кукиш на пазара, но Хамлет е роден от душата му, а Ромео - от неговата страст..." - Уайлд
-
Може ли да ми помогнете
Domin i Kirande mersajka super mnogo. Nqmate si na predstava kolko mi pomognahte. 6te 4erpq :))) !
-
Може ли да ми помогнете
<font face="Arial Black"></font id="Arial Black"><font size="3"></font id="size3"><font color="red"></font id="red">4ovek kogatoto e razvulnuvan tursi izraz na emotziiite si,tursi kontakta,spodelqneto i taka se rajda tvorbata-ogledalo na 4ove6kata emotziq:))
-
Може ли да ми помогнете
Мисля, че темата може да се изтрие веч` [;)]
-
Може ли да ми помогнете
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мисля, че темата може да се изтрие веч` [;)]
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Момиче, като гледам какви ги пишеш сега, направо не мога да си представя след 5 години какво ще е.... сигурно ще пишат по вестниците за тебе и по телевизията ще те дават [;)]
-
Може ли да ми помогнете
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">CreatoR, това го уча, ела в IRC канала на Сетком, ще стане по-бързо...
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
'га не ви флудна канала аз някой ден!!! Крис беше прав !!!
-
Може ли да ми помогнете
Next step - math homework
-
Може ли да ми помогнете
DK, генерално предложение: защо не се изнесем направо всички в irc [:D] ...така ще е по-бързо [:D].
-
Може ли да ми помогнете
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">CreatoR, това го уча, ела в IRC канала на Сетком, ще стане по-бързо...
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
'га не ви флудна канала аз някой ден!!! Крис беше прав !!!
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
DeathKnight, какво ти е направил канала и за какво е бил прав Крис, че нещо не разбирам ?