-
Vote for default theme!
az sym za novo logo :)
(i ne razbiram tazi mania za rabota na 4eren fon... sqka6 tuk e pylno s maniaci na pravetz 82!! tezi vremena otminaha :) ne ste li sviknali s vida na bqlata hartia?! uj tuka e pylno s pretenciozni useri, deto pri refresh pod 100Hz im se draifalo:)
abe tymno na svetlo ili obratnoto - dobre e, ako e kontrastno, that's for sure! men me kefi bejovoto, no sivoto se vryzva sys ob6tia stil... stava duma za 'sivia' variant na saita... onzi domatenia kato reklama na marlboro ne sym go poglejdal ot meseci :)
-
Vote for default theme!
The black is the best:-))))
-
Vote for default theme!
Switch to Brown Skin, черната и мен ме дразни за три дена ми омръзна. Ползвам всичките без Dimgray Skin. Странно e, че повечето юзери харесват черната. [8)]
----------
Като стана въпрос за форума, пробвали ли сте да кликните на линка от началната страница "<font color="brown">В момента по страницата лазят: 17 посетителя.</font id="brown"> <font color="red">Кой къде е...</font id="red">" на червения надпис. Ами пробвайте, защото при мен нищо не се получава, дано имате успех.
--------
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'chkAUPermissions'
/news/forum/active_users.asp, line 46
--------------------
По едно време можеше да се види кой с какъв win и браузер е, но немога да си спомня как се получаваше. Някой знаели как се стига до тази опция. Може би да я няма вече?
-
Vote for default theme!
Ами струва ми се, че вече няма "active users" странице, но не съм sure [:D]. Крис да си каже [;)]
-
Vote for default theme!
Защо пък да е странно, че повечето харесват черната - мен лично светлите адски много ми уморяват очите - черното си е направо почивка.
-
Vote for default theme!
Черното е истината може да не е много красиво ама не е уморително за очите!
-
Vote for default theme!
Черното си е най-добре, другите много уморяват очите.