Отговор: Варненската агитка .... Де сте бре?
че то има ли изобщо някаква агитка още в тоя форум, пък да не говорим изобщо, за черноморци... :)
Имало, ама били несериозни чувам. ;) Kasap-ина що нещо запази, цяла зала за сватби. ;)
Да не е решил да се жени пак Касапчето.
Mega - сам го каза :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mega
Имало, ама били несериозни чувам. ;)
А, щото столичани сте по-сериозни:) Зимата, като няма прясна черноморска риба, приказката и бирата не вървят. :Drinks:
Цитат:
pilot
А, щото столичани сте по-сериозни:) Зимата, като няма прясна черноморска риба, приказката и бирата не вървят. :Drinks:
За рибата да се обърнат към пътуващия климатичен член и на двете агитки - Касапа
Уфф...чернокопа и сафрида от фризера заминаха отдавна. Онзи ден купих пъстърва...и нея развалиха с тези случайни развъдници, имаше вкус на блато...абе кът е вкусната риба. Айде да се запролети, че да отида до Балчик за прясна риба.
ако организирате нещо мога да се дотътря от Шумен :)
Цитат:
Alexi
ако организирате нещо мога да се дотътря от Шумен :)
Ба! Ша организират те... по-скоро аз ще се дотътря до Шумен. :)
Цитат:
Mr.TECHNO
За рибата да се обърнат към пътуващия климатичен член и на двете агитки - Касапа
Да докладвам ситуацията - само карагьоз се намира. Всичко друго е като в Сф. Гръцки паламуд видях в Метро и сега ме е яд, че не си взех, ма бях напълнил вече хладилника с грухтяща "риба" от Старата месарница.
ми ела де .. ще се явим неканени на бат Jackas че ни забрави у форума :)
Цитат:
pilot
Аааа, не с лошо. Ние освен да работим добре можем и да ядем, и пием - пак толкова добре. Само повод да има и сме на линия винаги. ;) :Drinks:
- - - - - - - - - -
Цитат:
Kasap
... Да докладвам ситуацията - само карагьоз се намира. Всичко друго е като в Сф. Гръцки паламуд видях в Метро и сега ме е яд, че не си взех, ма бях напълнил вече хладилника с грухтяща "риба" от Старата месарница.
Мите, абе казват, че като няма риба и цацата е риба. ;)
Цитат:
Mega
Мите, абе казват, че като няма риба и цацата е риба. ;)
Няма цаца. Карагьоз - само кости.
Цитат:
Mega
Аааа, не с лошо. Ние освен да работим добре можем и да ядем, и пием - пак толкова добре. Само повод да има и сме на линия винаги. ;) :Drinks:
Няма лошо... Вие ще дойдете да ми монтирате една Тошиба, за да тествам работата де:BigGrin После аз ще ви заведа да тествате/дегустирате/, като излезе калкана!:Drinks: За предястие миди с билки...Може и лефер на дървени въглища:)
Вече тръгнахме към вас. ;)