Мнение за два конкретни модела матраци
Търся мнение за тези два конкретни модела матраци цък и цък.
Интересуваме дали наистина са ТВЪРДИ и дали латексовия мирише. Ако случайно някой ги ползва ще се радвам да сподели мнение. Трябва да уточня, че теглото ми е 120 кг и затова понятието ТВЪРДО е различно за мен. Под твърд матрак рабирам такъв, който почти не поддава под тежестта ми, в момента имам такъв на ТЕД, но пак му заминаха пружините (тип Бонел). Матрака освен за спане го ползвам и за лежане докато гледам телевизия и чета.
Пуснах пост и в хардуер.бг, пускам и тук, дано някой пише отзив. Не мога да намеря мостра да седна/легна върху нея. Нямам време да обикалям складове, нямам и кола. По магазините само тъпите момерита, ама аз съм 120 кила и няма дунапрен, който да ме издържи. На думи в сайтовете всичко е ток и жица, но на практика...
Отговор: Мнение за два конкретни модела матраци
Как да изберем качествен матрак
Прочети тук...може да ти е от полза при избора на матрак.....
Латексовият е средно мек и много удобен. Обаче, много запарва и понамирисва в началото.
Имам латексов матрак на Тед от 2006 г. Много е удобен и нямам спомен някога да е запарвал или да е мирасал на нещо.
Зависи...дали е естествен или изкуствен материала за направата на матрака. Имам два на споменатата фирма от питащия. Не бих повторил повече...
Благодаря на отзовалите се. Ще прочета дискусията във форума на офроуд. Относно латекса, явно нещата са на късмет, а като се знам какъв съм късметлия, мисля да пропусна.