Varna cabelen internet neograni4en trafic?
И аз се чудя кой дотавчик да избера имам три възможности Interbild,Cifrovi SIstemi,MNET.От мненията на моите приятели по изгодно е MNET .Но връзката според мен е калпаваааааааа.Кое да избера ужас.
От Варна съм и в квартала ми това са възможните избори.Сателитен интернет ли да си избера ли, колко ли ще ми струва.
Хммммммммм. Много ви се радвам на нета във ваше село - Монтана, ама нещо работата понамирисва. Как се обяснява това:
Неогр. home** 10 EUR
пакет 300 MB 10 EUR
пакет 1000 MB 20 EUR
и двете цени са за период от 1 месец!!
Аз лично си го обяснявам с дръстична разлика в скоростта на нета. Т.е. неограничения е много по-бавен от 1000 Мб ограничен например. Пича дето беше поствал от Монтана твърдеше че има скорост 100К при неограничен нет =>>>> ограничения трябва да е много по-бърз. А ми звучи комично за си на трафик 300Мб със връзка от порядъка на 200-300К и нагоре.
Някои ще обясни ли или вий у ваше село само можете да се хвалите[8D][8D][8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ЪЪЪЪ, къде точно се намира тоя потребител ???
Щото всяка фирма предлага, ама вече друг е въпроса каква скорост на каква цена :)
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*01/07/2003*:* 15:16:07</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кайсия - още ли го нема P-4 малииииииии , то мноо гадно тъй бре
бат Моллов нещо много ге тества :)
www.varnainter.net
35 лв. неограничен трафик
Прилична връзка.
Адрес на офиса : Варна, ул. Хан Аспарух 3 - След подлеза на Шипка, но нямат мрежа във всички квартали.
От месец съм на вега 35лв. неограничен 8к.Много много доволен.Препоръчвам на всеки.
Вижте това , за мен е супер оферта:
http://phoenix-net.hit.bg/Varna-offer.htm
ЯКото е че пинга до СОфия ще е около 20-30 мс , тоест ще може да се играе много добре в headoff например.