Има ли и други лекари обичащи PC-тата
Аз съм по професия лекар и имам идея да се съберем повече доктори занимаващи се по-задълбочено или просто харесващи компютрите. Ако има и други медици по форума и имат желание нека се обадят. Може да ми пратите по един мейл да се запознаем и да ви покажа какъв софтуер съм направил за GP-та и специалисти, същевременно вие също може да покажете нещо. А може и сбирка да си направим. Аз съм един голям радетел за навлизане на компютрите в медицината, както е на запад и на мойта работа подържам мрежа от 30-тина компютъра, направил съм софтуер и при нас всичко е автоматизирано нищо няма на ръка. Може и вие да допринесете за навлизане на технологиите във вашите специалности и заведения. Чакам обаждания.
VanDan аз също се занимавам с максималното оползотворяване на IT в медицината,и ми е гадно да виждам лекарите от
"старата школа" да прехвърлят цялата работа на някой по-млад само защото ги е срам да признаят че нищо не разбират.
В крайна сметка човек не е нужно да знае как работи двигателя или катализатора на колата за да кара и да си върши
работата с нея или пък просто да си прави кефа.
cristalblade@abv.bg
Страхотно. Тука има доктори. Вече ще можем да се оплакваме и от други болежки освен от компютърни.
Ами даааа и аз съм за :) Явно ставаме четирима дотук