Може ли да се вярва на....
Здравейте, обичам да се въртя из разни сайтове с награди, тота, фрии лота и др. Печелил съм разни награди от порядъка на 5, 10 до 15USD, но не съм ги търсил. Преди няколко дни получих писмо за неизискана пратка на стойност над 2000долара / Телевизор СОНИ-прожекшън 61инча/ с платени всички такси, но за да ми я доставят на домашния адрес в България, искат да им се преведат 31долара обезателно с кредитна карта. Фирмата е International Merchandise Awards Center, чрез Merchadise Dispatch Office с адрес:
6 Commercial Street
Hicksville N.Y. 11801
USA
Всичко това нищо не ми говори, а и наистина съм лаик в тези неща.
Моля Ви споделете мнението и опита си в това отношение. Предполагам, че и на други може да сте полезни.
Искрено Ви благодаря.
Как можеш изобщо да приемаш подобна работа за чиста монета ! :-) Твъдно НйЕ !!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте, обичам да се въртя из разни сайтове с награди, тота, фрии лота и др. Печелил съм разни награди от порядъка на 5, 10 до 15USD, но не съм ги търсил. Преди няколко дни получих писмо за неизискана пратка на стойност над 2000долара / Телевизор СОНИ-прожекшън 61инча/ с платени всички такси, но за да ми я доставят на домашния адрес в България, искат да им се преведат 31долара обезателно с кредитна карта. Фирмата е International Merchandise Awards Center, чрез Merchadise Dispatch Office с адрес:
6 Commercial Street
Hicksville N.Y. 11801
USA
Всичко това нищо не ми говори, а и наистина съм лаик в тези неща.
Моля Ви споделете мнението и опита си в това отношение. Предполагам, че и на други може да сте полезни.
Искрено Ви благодаря.
<div align="right">оргинално мнение на bogy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Mи те на това разчитат хората, да не разбираш много и да им пратиш $31. Наистина хитър начин да изкарат 31 долара. Тази сума умножена по 1 000 000 наивници примерно в цял свят, се получава една прилична сума дори за размерите на Америка ... [:)]. Един високопоставен комп. мениджър беше казал, че " ... е престъпление да не вземеш парите на наивните хора, като по този начин им се прави услуга ...".
Наистина как може да се вярва на подобни глупости от рода прати за да ти пратя...хихихи[8D]
абе пич не се излагай бе !
Дали ако са платени ВСИЧКИ такси /а те за стока от подобен род са над 200$, без стойността на стоката/, ще опрат до твойте 31$ ?????
МММДааа, интересна оферта бих казал!?!? [:p]
Виж сега как стоят нещата:
Чак когато получиш писмо от митницата(българска ONE) , че имаш пратка за освобождаване, чак тогава искаш пари назаем от приятели и отиваш си вземеш печалбата(плячката).
be smart man!
Това е от сорта на тея дето ти казват да пратиш 5 лв. в плик и след време ще спечелиш 50 лв.Пълни глупости общо взето не им вярвай[;)]
такава пратка незнам как може да е с "всичко платено", след като не е минала митниците - ддс + мито - 25% ако се не лъжа от цената на продукта
както smarty казва стават нещата - чакаш от БГ да ти кажат,
пс ако си навитак - прати ми 200$, след 5 дена ще ти пратя аз 250$. Ако искаш после и тях ми ги прати... :PPP
offtopic
наистина е доста хитро това - до сега не съм "печелил" така :P
за bogy: а бе пи4 колко кила си кажи ?? да знаем колко голям ШАРАН са хванали ония одвъд голямата вода ! аз си помислих 4е този вапрос е приключил за тебе !
Никога не се доверявай, когато някой ти предлага нещо безплатно а после ти иска пари[;)]
shto ne polzvash google ?
http://www.google.com/search?q=Inter...TF-8&hl=bg&lr=
2-riq link ot google e:
http://astext.com/links/spamindex.htm
5-tiq link e:
http://216.239.37.104/search?q=cache...hl=bg&ie=UTF-8
procheti samo chast ot nego: /scams/scamwatch_prize_and_lottery_list.html
tolkova za bezplatniq obqd
p.s. typite link-ove ne shtat da izlqzat sys ili bez tag-ove, tui che pishi si sam: International Merchandise Awards Center v poleto na google