Здравейте. Някой поръчвал ли е от онлайн магазина WISH? Коректни ли са? . Заслужава ли си? Благодаря
Преглед за печат
Здравейте. Някой поръчвал ли е от онлайн магазина WISH? Коректни ли са? . Заслужава ли си? Благодаря
Доста неща съм поръчал и дойдоха,но последните ми поръчки се бавят.Цените са...сравнително добри,бонусната им програма с точките работи,но понякога стават засечки - примерно имаш 1000 точки,което е 15% отстъпка.Вземат ти точките,но отстъпка няма.Съпорта им е проблемен - все едно си пишеш с чат бот.
Някой пазарувал ли е от Irisimo?...онлайн магазин за часовници?...https://www.irisimo.bg/
Имат доста добри цени,на часовници,които по наште магазини с по 150-200лв. по-скъпи..
Благодаря
Благодаря
Обслужването на клиентите не е добро, обратната връзка е бъгава. Номерата на пратките се проследяват само и единствено на територията на Китай. Като качество на обслужването и цени отстъпва на алиекспрес. Хубавото му е, че пратките пристигат в България за десетина дни. Лошото е, че 20% от тях се губят.
Колега, върнаха ми парите за една загубена ноемврийска пратка, чакам още втората. Едновременно с нея поръчах и от алиекспрес дистанционни с безжично управление, нищо още няма. Wish сайта се обезсмисли, откакто свърши десетдневната им доставка. Алиекспрес са за предпочитане, ценово и като съпорт.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk