Страница 236 от 707 ПърваПърва ... 186226234235236237238246286 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,526 до 3,540 от общо 10591
Like Tree5865Одобрявам

2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #3526

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от Kx Виж публикацията
    Този патолог много ми прилича на диванен специалист.

    Това че няма пандемия да го обясни на китайците, които затвориха Ухан за месеци и построиха болница за седмица
    Да обясни че не се почива от корона вирус на жителите на Бергамо, където общата смъртност се увеличени с пъти в сравнение с предните 10 години.
    Тук има доста по-реалистично описание на картината от гледна точка на патолози.
    Първо - аз не виждам принципни противоречия между позицията, изложена от различни патоанатоми в статията и тази на нашия човек.
    Второ - оценката на ситуацията зависи от гледната точка. Ако се разглеждат отделни огнища на заразата те изглеждат по един начин, ако се разглеждат по държави - по друг, по региони в света - по трети и т.н. Когато говорим за пандемия трябва да се разглеждат нещата глобално в целия свят. В цялата тази история има прекалено много медиен шум, който пък от своя страна предизвиква паника сред обикновените хора и доста често неадекватната реакция на управляващите.

    - - - - - - - - - -

    Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    СЗО има ли ги още?

    Прави впечатление неадекватното им поведение и сигурно не напразно Тръмпи ги поряза!
    Абе има ги, ама ги чака много сериозен одит, с нелицеприятни за тях изводи, включително и за реалната полза от съществуването им. То ако питаш мен и ползата от ООН вече е под въпрос.
    ivodivo одобрява това.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград
    Мнения
    4,864
    #3527

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])


    Ех, в ***** да си болен...
    https://pogled.info/svetoven/russia/...oreshto.116560
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Gena_bs и pap1918 харесват това.

  4. Kx
    Kx е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    968
    #3528

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от Lupus Виж публикацията
    Първо - аз не виждам принципни противоречия между позицията, изложена от различни патоанатоми в статията и тази на нашия човек.
    Второ - оценката на ситуацията зависи от гледната точка. Ако се разглеждат отделни огнища на заразата те изглеждат по един начин, ако се разглеждат по държави - по друг, по региони в света - по трети и т.н. Когато говорим за пандемия трябва да се разглеждат нещата глобално в целия свят. В цялата тази история има прекалено много медиен шум, който пък от своя страна предизвиква паника сред обикновените хора и доста често неадекватната реакция на управляващите.

    .
    1.Общото между двете статии е критика към първоначалното указание на СЗО да не се правят аутопсии.
    Глупостите, че не се умира от корона вирус ги няма, нито да се изкарва, че не се различава от обикновен грип.
    2 Каква може да е гледната точка когато умират хора ? Какво би се случило ако не се вземат карантинни мерки?

    Смяташ, че няма пандемия ли ?
    Това че някои мерки са неадекватни , не значи че не трябва да има мерки и че няма опасност.

  5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,302
    #3529

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    Казаха, ама като не гледаш си пропуснал Ще има много клизми в скоро време Индивидуални и групови
    В интерес на истината понякога ми е просто любопитно какво мислят и говорят-тук не сме "ощастливени" с такива "екстри" .
    Рюте се появи извънредно за първи път от 47 години и беше събитие...После 2 или 3 пъти много кратко изявление-10-15 минути... Няма и много нови филми по Netflix...

    Ти по-добре обясни последствията от решението на ВАС за заповедта на здравния министър.

    И ако може pro bono publico

    П.П. Продължавам да се интересувам какво мислят хората-дали вируса ще изчезне , преди да е направена ваксина или надеждна терапия .
    Ще кажете-няма за какво да се мисли, но точно това е ефекта от цялата истерия...
    Ще стане накрая като в онзи стар виц:
    Ръководството съобщава - "Утре ще ви бесим".
    От събралите се се протяга плахо ръка и пита -" А въженцата ще ни ги раздавате ли безплатно или ще трябва да си ги купуваме"
    Не съм я чел, ама законово правната конструкция на такива заповеди е една и съща - има заповед със същинска част съдържание и евентуално ако законът допуска и казва съответният орган може да допусне "предварително изпълнение" на тази заповед само ако
    Предварително изпълнение
    Чл. 60. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 77 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.) (1) В административния акт се включва разпореждане за предварителното му изпълнение, когато това се налага, за да се осигури животът или здравето на гражданите, да се защитят особено важни държавни или обществени интереси, при опасност, че може да бъде осуетено или сериозно затруднено изпълнението на акта или ако от закъснението на изпълнението може да последва значителна или трудно поправима вреда, или по искане на някоя от страните - в защита на особено важен неин интерес. В последния случай административният орган изисква съответната гаранция.
    като :
    (2) (Нова - ДВ, бр. 77 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.) Разпореждането за предварително изпълнение се мотивира.
    - а неговото няма мотиви и това сами по себе си е самостоятелно основание за отмяна ...

    Но това става с отделно разпореждане понякога "инкорпорирано" в самата заповед.Няма пречка да е и на отделен лист, НО трябва да отговаря на горните законови условия.

    Атакува се самото разпореждане с което се допуска "предварително изпълнение" и на практика това разпореждане го играе "като охранителна мярка, че ако наистина са налице такива условия, ще се ограничат щетите, но АКО НЕ СА налице законовите условия ако се атакува следва да бъде отменено от съда, като това се случва в закрито съдебно заседание в което само съдийте участват, а страните не са там като "участват" само със жалбите, защитите, становищата и това което са приложили.

    Всичко това се издава въз основа на АПК(апни, пийни, кле...и ), Закона за здравето и новият "закон за извънредното положение и мерките " ала бала...

    Но в интерес на истината някъде след 20-сетия ден престанах да ги следя, тъй като никога не се е случвала по-голяма простотия в юридически план, дори по време на комунизма - тогава може да се нарушава човешки права и всякакви други права, но имаше старание да изглежда уж всичко се прави в съответствие с Конституцията и законите, докато сега и Министър председател и министри и НОЩ дружно сраха върху Конституцията и законите на РБ и след това също дружно мазаха и продължават да замазват лайната....

    На практика бяха издавани наредби от министъра във вид/със заглавие "заповед" като дори се ГЕРБ "натамъниха" за да "узаконят" беззаконието което сътвориха да променят и вече промениха закони, та белким всичките лайна който издрусаха "да изглеждат законосъобразно", но съм на 101% убеден, че в момента в който си отидат от властта законодателството ще бъде върнато в нормалното си положение, тъй като не може с един незаконосъобразен акт да "узаконваш" друг издаден от теб незаконосъобразен акт преди това...Невъзможно е с втора, трета, пета грешка да поправиш предишни допуснати от теб грешки...Има определена логика която просто не подлежи на "отмяна", защото тя съотвества на реалното положение и е без значение какви юридически фантасмагории ще измъдриш...

    А бре общо взето нищо не им беше както трябва, но така се получава когато си толкова уверен в себе си, че постоянно неглижираш професионалните становища на различните юридически професии и ги изпозлваш само за легитимиране на собствената си власт и се правиш че уж се интересуваш от тях.

    На практика в законодателната и правната сфера ГЕРБ и управленето им от 2.5-3 години са в състояние на "свободно падане" и това си пролича най-много сега в тази кризисна обстановка - с три думи "Царят е гол" ...

    Вече няма и желаещи да им помагат ...

    Вижте само "автобиографията" на хората които са правната комисия на Народното събрание и ще се досетите какво се случва и защо ...

    Обикновено това е последната фаза на всяко управление - доста от професионалистите са се отдръпнали от него, то няма знания как да решава съществуващите и възникващите проблеми, народът започва да разбира това и да му става ясно че това управление само му губи времето с празни приказки и ... GAME OVER...

    Делото го водят няколко колеги сред които и една млада докторка по право специализирала в областта на медицинското право(доколкото има такава юридическа дисциплина в Бг) - и това което се е случило, че ВАС е отменил това разпореждане за предварително изпълнение и предстои разглеждането на самата заповед дали е законосъобразна, но доколкото разбрах от кратичко "интервю" на колежката мЕнистърът на ЗдрвеОпазването е отменил и своята си заповед която е атаккувана в съда и е издал друга, като това го е направил в опит да спаси министерството си от осъждане, тъй като се счита, че за да атакуваш определена заповед трябва да имаш правен интерес, което означава тя да е действаща към момента или поне да са настъпили последици в твоята правна сфера.

    Тоест с този ход мЕнистърът - чиновник се опитва "да спечели служебно", но има решения на ЕСПЧ, че с такива (шмекерски) "ходове" на администрацията не отпада правният интерес...

    Изобщо тоя сенилен дъртак е пълна скръб, ма те на ББ точно такива са му нужни, та:

    1. да не са му конкуренция и да не би да го изместят
    2. да може винаги да им бие шута и да изглежда, че е направил услуга на обществото като е махнал един некадърник...

    Отделен въпрос е защо изобщо го е назначил/избрал за министър...

    П.П. Това за въженцата важи с пълна сила за пенсиите - те просто така са дресирани хората от БКП ...


    Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    и lb bulgaricum, е, и домашното.
    Аз и викам “закуска за шампиони”, вкъщи ми се смеят, че на дърти години ям детска храна
    но не ми пука.За утре с бонус ягоди .

    И още нещо - ферментирали храни, но без консерванти (к. мляко, боза, домашна трушия в каче и каквото се сетиш).
    Чревната флора е свикнала да я “захранваш” с полезни микроби, а консерваните морят всичко.Така че, не само какво ядеш, а и “подръжката” на машинката дето я усвоява е важна.Като ги няма микробите например усвояваш най-вече захарите.А и голяма част от имунната система е в/около червата.
    А пък мен това ме карат да ям, щото повече на други работи наблягах.

    Ама пък като започнах да ги изпозлвам едно, че спя като къпан, щото вечер с тях не мога да преям, второ че ми е леко на стомаха, ами трето репродуктивните ми функции се "върнаха" все едно съм на 26-28 години и ...женската част взе да се плаши от "задаващото се" ...

    Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    Същите работи ползвам и аз за закуска
    Овесени ядки, малини, капини, кисело мляко. Задължително по един червен грейпфрут и портокал на сок , киви...
    Стартът е винаги много добър, но после деня е дълъг и изпълнен и изкушения) и вируси ...


    Пробвайте и с малко канела (готово смелена става също) -комбинацията с кисело мляко сваля кръвното и е много приятна на вкус...


    П.П. Темата ще се трансформира в здравословно хранене
    Давайте за вируса-размисли и прогнози...
    Имам и пръчки и смляна. В Била имаше намалена и от Кауфланд и от другаде съм взимал. Ама пише в нета, че най-здравословна била Цейлонската...А у нас масово е виетнамска или друга...

    Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    А моля, аз съм под 50 години и се очаква да работя до 70 или по-дълго
    И колкото и да ми харесва менюто на Чъчил за закуска:
    https://www.24chasa.bg/Article/25615

    Все пак си има граници

    Ще го има ли вируса или не? Как мислите?
    Леко налудно ми звучи да работиш до 70 годишнината си...

    Аз се надявам и дори може да се каже че съм си го осигурил, къде аз къде от нашите, че когато дойде това време след 20-на години ще съм на някой плаж в Гърция с къща наблизо и ще практикувам морски риболов...и ще живея постоянно там...В България ще се прибирам по 1-3 месеца в годината...

    А от Гърция и Италия и другата част от Европа е близо...

    Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията

    Ех, в ***** да си болен...
    https://pogled.info/svetoven/russia/...oreshto.116560
    А-а-а-а-а...НЕ...

    Ще получа инфаркт в такава ситуация...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-05-20 в 11:28.
    Wise, ccankov73 и stainway харесват това.

  6. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград
    Мнения
    4,864
    #3530

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    ...в законодателната и правната сфера ГЕРБ и управленето им от 2.5-3 години са в състояние на "свободно падане" и това си пролича най-много сега в тази кризисна обстановка...
    Щот пък здравната цъфнала и вързала, в същия “киреч” е и тя.
    Изключвам тая в “Откраднат живот” .

  7. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    7,189
    #3531

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Доц. Мангъров обясни, че всички мерки досега срещу разпространението на коронавируса са били взети "от добри намерения". Но е можело това да стане "по-умно" при затварянето на страната и без от това да има тежки икономически последици. Част от решенията били взети от страх. Сега мерките се разхлабват, макар и това ставало отново без достатъчно изследвания.

    Отавна се пише и говори, за нужда от "по-умни" мерки, а не най-лесните, с които щаба еб@ майката на населението откъм нелекувани болести и паника.
    На всичкото отгоре същите тия от щаба си самоприписват "велики заслуги", а всъщност населението е обекта който направи така, че нещата да изглеждат добре.

    Некви дразнещи гербаджийски опорки постоянно се срещат в текстовете на гербаджийските тролове и зомбита и гербаджийските мисирки, как тия от щаба "изнесли тежеста на карантината".
    Този пост е редактиран от MitkoS; 21-05-20 в 13:54.
    etg, badr и stainway харесват това.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага
    Мнения
    2,433
    #3532

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Имам и пръчки и смляна. В Била имаше намалена и от Кауфланд и от другаде съм взимал. Ама пише в нета, че най-здравословна била Цейлонската...А у нас масово е виетнамска или друга…

    Разбира се само от Шри Ланка, другата Cassia е по-тъмна и има и друг мирис и вкус, да не говорим за разликата в кумарина. По принцип може лесно да се различи по цвят и цена .… прозход...
    Цена за кг-58 евро:

    Или 56 евро:

    Или Cassia за 17 евро:

    Въпрос на избор...
    Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Леко налудно ми звучи да работиш до 70 годишнината си...
    Работата ми е такава, че мога да я върша с удоволствие, докато ми е писано да живея. Не мога да си представя да не правя нищо по цял ден ..
    Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    А-а-а-а-а...НЕ...
    Ще получа инфаркт в такава ситуация...
    Ползват повече канела от сорта Cinnamomum verum )
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-05-20 в 11:28.

  10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #3533

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Не искам да приличам на Х2, ама трябва да промениш начина си на живот.- така до никъде няма да я докараш...
    А-а-а...И глада не е изход.
    И аз съм с наднормено, макар да не ми личи с панталони/костюми, но най- здравословното е овесени ядки с разни стафиди - Годжи бери,боровинки, грозде, олюпени семки сурови и всичко това на редове/пластове с кисело мляко родопчанка или друго истинско, но такива по мои наблюдения са още само 2 - Домлян и родна стряха.
    Пак не си у час. Никой не говори за панталони и килограми, а за лечебно гладуване, ама кой да чете. Па и съвети за начина ми на живот даваш. Айде да не водним темата....
    Язека щото съм прост и съм тръгнал към дъното тази сутрин например закусих с гореща пилешка супа от щастливи пилета, с голяма салата от зелена капия, лук и сирене, захтин и оцет, а вие си яжте шитните докарани от другата страна на земното кълбо. Да не забравите да ги киснете поне 24 часа във вода, че тия неща се фумигират за да оцелеят след месечен океански транспорт....нъл знаете какво е фосфороводород?
    Този пост е редактиран от Tommorow; 21-05-20 в 22:22.
    pap1918 одобрява това.

  11. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019
    Мнения
    599
    #3534

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от Kx Виж публикацията
    Този патолог много ми прилича на диванен специалист.
    Е, нормално е от гледната точка на нобелов лауреат по медицина, шефа на патолозите в България да прилича на "диванен специалист". Всъщност Вие коя година взехте нобелова награда, че нещо съм пропуснал?
    От висотата на Вашата квалификация, бихте ли обяснил тези цитати от статията, която сте линкнал:

    "
    Разбира се, вярно е, че в случай на ново заболяване е необходимо да се проведат колкото се може повече аутопсии, като се спазват съответните предпазни мерки“

    ----------------------------

    " Институтът Роберт Кох (ИРК) издаде предупреждение да не се правят аутопсии на телата на починалите от коронавируса"

  12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол
    Мнения
    8,201
    #3535

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Ех, завалии, жал мий, кат Ви гледам тежненията.Седнал съм на теферич на село, скарата църцори след трудовия селски ден, дъжда вали и полива зарзавата, аз и буля си седим и се кефим на славеите на бутилка Южноафриканско Мерло и Каберне.Чакам Ицето да репликира моите тежнения.
    Aleksandars, justify, Jack Krauser и 1 други харесват това.

  13. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010
    Мнения
    2,772
    #3536

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    Ще го има ли вируса или не? Как мислите?
    Принципно няма никакво значение, но аз предпочитам да разглеждам варианта, че ще го има отново.
    Тъпото племе дето живее ден за ден ще се окаже пак в същата ситуация рано или късно независимо дали е вирус или други обстоятелства за загуба на доход и винаги ще им е някой друг виновен.
    Lupus и stainway харесват това.

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага
    Мнения
    2,433
    #3537

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Днес тук беше много топло- на места 30 градуса. Хората напълниха плажа в Хага като за последно


    И на други места беше пълно с хора-по улици, магазини, други плажове...животът продължава


    Няма нито една глоба-просто ако се оформят тълпи се приканва да се разпръснат..

    В Китай гледах почват конгреса на партията-всички в залата с маски, но лидера и ръководството -не


    Като кученца с намордници... Новият ред....
    Прикачени изображения Прикачени изображения

  16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2019
    Мнения
    142
    #3538

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Ба@х мама и карантина. Бавно върви . Още не съм видял всички от семейството си . Вчера ми направиха забележка ,че съм пресушил скоча и съм преполовил ракията . ама то е щото ме дразнеше гърлото ,а не щото съм алкохолик .
    -Дистанционно се намери майстор да оправи пералнята в другия апартамент. Нямам нивелир да коригирам пералнята в изолаторното апартаментче. Всеки ден ми задават всякакви въпроси от работата. Гледам да са им полезен .....Телевизия почти не гледам . Нета е поносим.За Сателитния сигнал на ВИВАКОМ да не споменавам .Ицко 2 ще се намеси кога му дойде времето. Места за барбекюта има бол ..........даже са перфектни ,но и за това е малко раничко
    - Искам да си намаля разходите за бойлер ,който има серпентина. Попаднах на едни материал ,ама Лазар отсвири темата. и Като за капак чета нещо за СЗОто .същото ,заради което хвърлиха на вятъра едни милиарди заради предния от гриповете ..май свинския беше.
    Сега за какво да му мисля!? За втора и вълна ли !?
    За движението по летища да кажа. В нашия бранш има някакво раздвижване за смени.......Колеги казват ,че по летищата е мъртвило. Някои пътували между европейски градове и с влакове. Някакъв позитивизъм лъха в гилдията ни. Мнозинството обаче са в мат ......Хвърлят им едни контракти за удължение .....Те и на мен ми хвърлиха един ,,формален" ,ама като не го разписах с коментар да ми вдигнат формално цифрите умножено по ДВЕ ,подходиха след минути с нещо ,което ме устройваше реално и сега лентяйствам заслужено ,а не формално. Други не са успели..

    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...57408222131346
    Е това ми е изолатора !

  17. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград
    Мнения
    4,864
    #3539

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от pap1918 Виж публикацията
    ..https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...57408222131346Е това ми е изолатора !
    То много бяло вътре бе, като в болница си.Ама от луксозните .
    Само сестрички си нямаш.
    .
    Този пост е редактиран от ccankov73; 22-05-20 в 09:30.
    pap1918 одобрява това.

  18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #3540

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от pap1918 Виж публикацията
    ......Нямам нивелир да коригирам пералнята в изолаторното апартаментче. Всеки ден ми задават всякакви въпроси от работата. Гледам да са им полезен .....
    Има два начина да го направиш - бабешки и модерен. Бабешкия е с чиния за супа с ръб. Слагаш я отгоре и наливаш внимателно вода докато стигне до ръба, нивелираш и гледаш водата да е равномерно по ръба от всички страни на чинията. Модерния е да си изтеглиш приложение за смартфона и да ползваш него. Доста смартфони имат вградено такова - разгледай си подробно програмите.
    pap1918 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Philips телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 982
    Последно: 25-03-24, 12:02
  2. SONY телевизори 2019
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1118
    Последно: 17-03-20, 08:52
  3. LG телевизори 2019
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 500
    Последно: 09-03-20, 11:33
  4. Samsung телевизори 2019
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 493
    Последно: 29-01-20, 07:06
  5. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 10:11

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе