Страница 381 от 707 ПърваПърва ... 331371379380381382383391431 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,701 до 5,715 от общо 10591
Like Tree5865Одобрявам

2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #5701

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Ако се замислиш се пазим драстично повече отколкото всяка друга зима. Кога училищата са били затворени почти изцяло от началото на учебната година, кога масово се ползват маски на закрито и тн.
    Грипа е малко по-слабо заразен от Sars-Cov-2 и е нормално да не се разпространява в момента. Плюс че в момента почти не се правят тестове конкретно за грип.
    Съгласен съм с всичко, нормално е да е по-слабо разпространен. Но да липсва... Не е в реда на нещата.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага
    Мнения
    2,433
    #5702

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Не липсва, просто има наистина по-малко разпространение. Но по принцип в цяла Европа грипната вълна е след средата на януари. Поне така е било през последните години.
    Имам вече доста познати, които са сополиви, с лека температура, гърлобол и т.н. - всички се тестват и не е ковид. Но все пак са си болни по 4-5 дни...
    Тук има карта на разпространението на грип-все още е слабо и не във всички области, но още веднъж - ще има повишение след месец, както винаги е било. Поне грипна ваканция никога не е имало...
    https://www.griepalert.nl/
    Pat и lazarus18 харесват това.

  4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #5703

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Заголихте ли задните части на клетките си за порция мРнк?!

    ПрЕатели, нема се плашите от ваксината! И язе до едно време бех твърдо против да ме чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана трипер, ‘що тряя да го знае и да оди да ме одумва пред Сорос и Ротшилд…после ше ме “разнесат” из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: Даниело, искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Неделково, оти нема къде да си претакам зелето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “какъв сос за пица си била у миналия живот”. Викам: Хубуу. И така доде си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат у самолета. ? Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Андреа. И като скочих като ужилена..викам на моя: стаяй да одим да се чипираме, доде има чипове, че после си е*а мамата.
    Отихоме..лекаря ми вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го?дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
    Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов, они не носат никва отговорност. Прелетеха над нас с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветат и ни пуснаха да си одим.
    Да ви кажа за са сме много доволни. Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бързо. Вече автоматично знам у коя кръчма се е забил моя и нема нужда да ода да го търса. Гълъб не мое да ме насере, щото само доде си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
    Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията…па не слагай толко сол у чушките, па не къпи котката с таа врела во?да, па стига толко – вече изпи три рикии и утре ше ти се пръсне тъпата кратуна. Абе тоя що си не гледа уиндолса, а само се занимава с мене. Ебати досадния дедка.
    Сичко останало е супер!
    Вече мое ме каните на прасе у сека точка на планетата!
    И помнете, че светът е оцелял не защото се е смял, а защото се е ваксинирал!
    kod, svetlio1 и ccankov73 харесват това.

  5. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    5,735
    #5704

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    Заголихте ли задните части на клетките си за порция мРнк?!!
    След всичко прочетено в интернет поне разбрах, че няма начин да ме накарат доброволно да си бия нуклеинови киселини в тялото!
    Най-хубавото на нашето време е, че всеки има достъп до всякаква информация, което дава възможност за информиран избор.

    Д-р Кристиан Перон: „Не сме морски свинчета

    Първите ваксини има риск да променят нашето ДНК и това на поколенията ни, твърди началникът на отделението по инфекциозни и тропически болести в болница Гарчес (Франция)


    Рисковете от ваксинацията могат да бъдат по-големи от ползите
    Най-лошото е, че първите „ваксини", които ни се предлагат, не са ваксини, а продукти за генна терапия. Ще инжектираме нуклеинови киселини, които ще доведат до създаването на части от вируса от нашите собствени клетки. Ние изобщо не знаем последиците от тази инжекция, тъй като тя е първа при хората. Какво ще стане, ако клетките на някои „ваксинирани" образуват твърде много вирусни съединения, причинявайки неконтролируеми реакции в телата ни?


    Това е генна терапия
    Първите генни терапии ще бъдат с РНК, но има проекти с ДНК. Обикновено в нашите клетки съобщението се изпраща от ДНК към РНК, но обратното също е възможно при определени обстоятелства, особено след като нашите човешки клетки от зората на времето съдържат така наречените „ендогенни" ретровируси, интегрирани в ДНК на нашите хромозоми. Тези „опитомени" ретровируси, които ни обитават, обикновено са безвредни (за разлика от ХИВ, СПИН ретровирус например), но те могат да произведат ензим, обратна транскриптаза, способен да транскрибира назад, от РНК в ДНК. Така че РНК, чужда на нашето тяло и администрирана чрез инжектиране, може да кодира ДНК, също толкова чужда, която след това може да се интегрира в нашите хромозоми.

    Не искаме да сме ГМО
    Следователно съществува реален риск от трайна трансформация на нашите гени. Съществува и възможността чрез модифициране на нуклеиновите киселини на нашите яйцеклетки или сперматозоиди, да предадат тези генетични модификации на нашите деца. Хората, които популяризират тези генни терапии, фалшиво наричани „ваксини“, са чираци на магьосници и приемат французите и по-общо гражданите на света за морски свинчета. Не искаме да станем като трансгенни домати или царевица, генетично модифицирани организми.
    Преди дни медицински служител от една от фармацевтичните компании заяви, че се надява на ефект на лична защита, но не бива да се надяваме твърде много на въздействие върху предаването на вируса, следователно върху динамиката на епидемията. Това е прикрито признание, че това не е ваксина. Срам.

    Пастьор се обръща в гроба
    Още по-ужасен съм, тъй като винаги съм бил привърженик на ваксините и от години председателствам органи на имунизационната политика. Днес трябва да кажем - спрете този изключително тревожен план. Луи Пастьор сигурно се обръща в гроба си. Науката, медицинската етика и преди всичко здравият разум трябва да вземат връх.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага
    Мнения
    2,433
    #5705

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Чудесно, че имаш достъп до всякаква информация, но ако източника ти е Facebook и сайта на жълтите жилетки във Франция се питам-защо не потърсиш малко по-подробно.

    Цитираният д-р Перон твърди също, че Лаймската болест е дело на нацистите и САЩ я разпространяват след втората световна война по света като биологично оръжие....
    Освен това от самото начало на пандемията препоръчва, заедно с друг свой колега да се пие хидроксохлорокин и азитромизин -даже Тръмп явно му бе повярвал и си пиеше профилактично

    Хубаво е да има достъп до всякаква информация и още по-хубаво е, че всеки може да си прецени и реши за себе си.
    espace, lazarus18 и dodo_pv харесват това.

  7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол
    Мнения
    8,201
    #5706

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    От десетилетия достоверната информация е дефицит.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    5,232
    #5707

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    По-точно от идването на власт на Хари Труман това става видно.

  10. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград
    Мнения
    4,864
    #5708

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Всичко що не е китайско не е оригинално!
    Всичко що не е от Фейсбук не е вярно!
    ivodivo одобрява това.

  11. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    5,735
    #5709

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: "Уважаема редакция, искам да разкажа поредната безумна история в държавата на абсурдите. Докога се питам, докога?

    Преди дни реших да извърша изследване в лабораторията на МБАЛ "Св. Каридад“ количествен тест за антитела, с който да стане ясно прекарала ли съм инфекция с Ковид-19, или не. Резултатът ми е нужен с оглед на това, че съм медицински работник и предстои избор дали да ми бъде поставена ваксина срещу вируса Covid-19, или не.

    Час и половина след като заплатих кръвния тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който става ясно, че съм прекарала инфекция с горепосочения вирус и имам изградени антитела ( 2,655AU/ml). При което реших, че ще даря кръвна плазма. Моят съпруг също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатория за тест.

    При него отново положителен резултат за антитела срещу COVID-19. На следващия ден още двама наши приятели изявиха желание да проверят имат ли изграден имунитет, или не, тъй като за дарител на кръвна плазма е нужен такъв. При тях по същия начин - положителни тестове. Това вече ни усъмни. Всички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната инфекция без симптоми. Чудесно, но, уви.

    На следващия ден реших да пусна същия кръвен количествен тест, но в друга лаборатория (лаборатория "Рамус"). И познайте - отрицателен. Организмът не се е срещал с вируса. Въпреки това силно се надявах последните да са допуснали техничекса грешка и посетих трета лаборатория - "Писанец". Там отново заплатих кръвен количествен тест за антитела срещу COVID-19. След няколко часа получих резултат - отицателен. В рамките на 48 часа – един положителен и два отрицателни теста за антитела.

    Ако не се бях усъмнила, щях да откажа ваксина на база на изграден имунитет и представете си, ще дарявам кръвна плазма. Толкова е абсурдно. Не е проблемът само в сумата, която е заплатена за тези тестове... къде е истината? Защо хората нямат доверие на здравната ни система? Къде е контролът върху работата на лабораториите? Идеален момент за трупане на пари, нали ? Промит народ, безхаберие на лабораториите, абсолютна липса на контрол върху дейността на лабораториите. Късмет, българино!"

  12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    1,224
    #5710

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    "Интересни научни" времена са настанали...
    Да си живеем живота, па той ще ни покаже кое що.
    И току виж - вирусът вземе, та се не види suddenly.

  13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,411
    #5711

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    https://tass.ru/obschestvo/10242481
    "Я могу сейчас только предполагать, необходимы экспериментальные данные. Что касается нашей вакцины (Спутник V" - прим. ТАСС), платформа, на основе которой она была создана, на ней была создана вакцина против Эболы. Там есть экспериментальные данные, показывающие, что данный аналогичный вакцинный препарат дает защиту на протяжении двух лет минимум, может быть, и больше. На какой срок будет давать защиту препараты Pfizer, трудно сказать, но, исходя из общего механизма действия таких препаратов, надо думать, что срок защиты будет составлять не больше 4, от силы 5 месяцев. Хотя это необходимо экспериментально проверить", - сказал он в эфире YouTube-канала "Соловьев Live".


  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #5712

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    И да знаете, вирусите са пичове....
    ivodivo одобрява това.

  16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,827
    #5713

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Различните видове тестове за антитела са с различна чувствителност. Никак не е изключено да се получи фалшиво положителен резултат.
    Вечерта има такива със 100% точност.

  17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    5,621
    #5714

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    И да знаете, вирусите са пичове....
    Ами прилагат му план Маршал

  18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,411
    #5715

    Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

    Крайната дата на епидемията от коронавирус според Световната банка.


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Philips телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 982
    Последно: 25-03-24, 12:02
  2. SONY телевизори 2019
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1118
    Последно: 17-03-20, 08:52
  3. LG телевизори 2019
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 500
    Последно: 09-03-20, 11:33
  4. Samsung телевизори 2019
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 493
    Последно: 29-01-20, 07:06
  5. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 10:11

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе