kabelna TV i kalpav televizor
znachi, imam tuka 1 kalpav/another televizor Aiwa 14", i poneje ima golqm fight za tva koy kanal sha sa gleda, sa chudeh imam li nqkakva opciq da priemam vsi4ki kanali koito se predlagat ot kabelniq operator shtoto v sys segashniq mu obhvat po4ti polvinata kanali ne se priemat[xx(]
има, сложи си хипер-банд тунер... :)))
Могат да ти го поставят в някой сервиз. И селдващия път пиши на кирилица.
да, ма колко кинта ша ма одрусат за тва, няма ли друга опция :)
п.с. лоши irc навици
смени кабелната, но почти сигурно пак ще има канали, които няма да може да хващаш... :)
иначе мисля ~50 кинта, но говоря доста наизуст, ако някой е от бранша - нека да каже със сигурност...
ее, смени, ма има монопол :rolleyes:
иначе другия е Сони, ма и там мисля че липсват канали
Случайно да имаш видео с тунер?
май имам, ма е на 240км away :-]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">май имам, ма е на 240км away :-]
<div align="right">оргинално мнение на John</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това може да ти реши проблема, стига и тунерът на видеото да не ти е като на телевизора [:)]
Хм, нещо не си си формулирал въпроса както трябва.
Има бой, кой канал да се гледа ...
И какво общо има това с броя на каналите.
Нещо не схванах ...
Очаквам утре да питаш, как можеш да си направиш Aiwa-та да е "picture in picture" .
[;)]
Malone [:)]
John, ако целта ти е да хващаш повече канали, спасението ти е хипербанд тунер.
Има най-малко два варианта:
1. Да смениш тунера на телевизора. Цените могат да варират много, зависи от телевизора - дали е с цифрово управление или не, бла-бла, трябва да идеш в сервиз с модела на своя телевизор и да ги питаш, те ще ти кажат горе-долу колко, както и ще ти изяснят някои други подробности.
2. Вече предложения вариант за видео с хипербанд тунер. Просто видеото ти декодира сигнала и изкарва pure audio & video [:P]
Малоне, аз съм ламер по темата, ма всичко си е формулирано както тряба, просто не всички канали(разбирай XXL и диема2) ги има на Айвата ...
Повярвай ми по-лошото е да имаш хубав телевизор и калпава кабелна и особенно ако е една в града.