-
yahoo проблеми
някой да има проблеми с пощата в ъахоо тия дни? на мен ДАЕМОН ми върна някви съобщения, които аз не съм писал, а уж съм и то до някви адреси дето единия го няма, а в другия майл който съм "пратил" имало вирус???
май някой ги е хакнал или има пак здрава ворм атака. досега на ъахоо не ми се беше случвало.[:(!]
-
yahoo проблеми
по-вероятно е някой в чийто addressbook присъстваш да е бил заразен и да вируса да се разпраща от твое име съответно ти връщат мейлове на теб че си заразен и тн...[:(]
-
yahoo проблеми
Worm-атака има, и то не малка - днес повече от 30 заразени писма съм получил. Вирусът е W32.Sobig.F (предполагам) и няма нищо общо с YAHOO, просто използва adressbook-а на заразения компютър и изпраща писма с произволен подател и получател, като понякога дори може и да получиш писмо от себе си - това писачите на вируса просто не са го съобразили.
-
yahoo проблеми
значи по едната линия се получава майл от рода на "вашите данни" и с атачмент който е .пиф файл. големината на мейла е около 100к. предполагам няма нужда да казвам че не бива да се отваря. интересното е че някак изпраща от мое име, без да ползва моята поща, понеже гледам че идентификатора на клиента от който се праща е Оутлук експрес 6.0 при положение че пощата е в ъахоо:).
абе внимавайте.
те поне някой по умен файл да бяха измислили, ами то пиф-че. сега ще зема да го даунлоадна и да го разгледам.