Molia vi 4etete i se smeite
http://c-strike.headoff.com/viewpost.php?id=2407 Otdavna ne biah vlizal v tozi forum i v4era slu4aino re6ih da vidia kakvo praviat mom4encata i za kvi nesta si govoriat.Saita e mnogo iak evala na novinarite no prosto vijte tazi tema :) Dosta dulgo se smiah na niakoi mnenia vijte #8 abe vijte i vsi4kite zaslujava si ! :)
Дам, NVIDIA ше мрат скоро :)))
P.S. Пиши на кирилица!!!
Не разбрах на кое трябва да се смея ....?
явно съм тъпо копиле..
Izviniavai ama polovinata raboti deto sa gi pisali sa pulni prostotii.I tova 4e ati + cs bilo nevuzmojo e nai goliamata prostotia.Az predpo4itam nvidia no moje li takiva prostotii da se pi6at za ati bre ?Ne mi se pi6e na kirilica :P
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ne mi se pi6e na kirilica :P
<div align="right">оргинално мнение на npu3paka</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Едно от условията, които си приел като си се регистрирал в този форум е да пишеш на кирилица, която дори и да нямаш ти е предоставена към самия форум...
Ами добре тогава , не знаех че е задължително! Имам си кирилица.
Задължително? - разбира се, че не е... просто е много желателно, а и мисля, че за повечето от потребителите е по-лесно да четат кирилица - съответно има много по-голяма вероятност мнението ти да не бъде подминато само защото е написано с латински букви. В края на краищата, това си е български форум!