Басейн в Рударци и бира в клуб Атлетик
Току-що мо казаха за един басейн край София, който може да се наеме срещу 120 лв и да се внася пиене, ядене, вичко. Има си и бар и ресторант а в басейна едни гумени възглавнички да си сложиш питието. Вкарваш си колата вътре, има си портиер, който не пуска външни хора. Както се бяхме събрали сумати народ, можехме да си го запазиме (срещу 2-3 лв на човек) и да си направиме егати купона. Имало хотелче наблизо и било 7лв нощувката. Много съжалявам, че чак сега го научавам. И Таня Боева щяхме да я навиеме да дойде[8D][:D][}:)][;)]
Ама хич не ви разбирам какво сте си направили с главите всички...мойта си беше Екстра...и сичко си беше Екстра:))
Sunny, ай оставете Танчето вече на мира:))/да не вадя запалката!![:p]
Suuny, Септември ще бъде топъл, така че не губете време ами почвайте организация ...
ех , направо ще се пукна от яд, че изпуснах сбирката, ама все още бях на морето
Ей ви малко снимчици от събирането. Сори че са тъмнички ама толкова ми може фотото [:I]
http://thepenalty.data.bg/kris/
ЕДИТ: Снимките са по 400-500к
Благодарности на всички... :))) Слеро, 10ь за поздравите, другия път се надявам на място да ги получа :))
Невероятен купон и ден рожден си изкарах, то не бяха фоеверки, не бяха чудеса.... :ПП
.... бирата си беше много добра, обаче чашите отново излязоха крехки и пак ги потроших по едно време... ;))))
а пафката - когато ми дойде на бирите, тогава ще ти дойда на десницата..... :)))
и за снимките - добре че ме няма.... :)))
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Dockera
...и за снимките - добре че ме няма.... :)))
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Винаги ще пазя топъл спомен за начина по който беше започнал да виждаш през хората... [:D]
Docker, ти и 3Di бяхте в един друг, по-добър свят[:D][;)][:D]
Ей, значи... за 1 седмица да не съм в София и да нямам нет, и вие да си направите феноменална среща. Нацуп.
Мога само да съжалявам, де... [:(]