Най-великия Български отбор - ЦСКА в турнирите!
Та като видях какви сте ми ляфскари, и като видях как Галата смаза лефски, как ЦСКА побди като гост с 2:1, ме загриза съвеста да направя този топик...Ще кажа добре дошли на цесекарите!:)
Martin 'The_UFO' Dimitrov
theufobg@yahoo.com
http://www.theufo.net
ICQ#94565641
Много високопарни думи:Най-великия(т) отбор...Правописните грешки май не са умишлени:)))Не се заяждам.Левскар съм,но уважавам приноса на армейците,а и не искам да всявам дрязги във форума.Най ме кефи,че сте отзивчиви и по своемо задружни.Евала.Отдавна не бях влизал и сега прочетох всички теми.Не ви трябват момичета.Ще ви разсейват:)Но да се върна на темата за "най-великият..."До къде ще стигнете и вие с тази игра?Кой ще бие съдията в Украйна?:))И за вас,както и за нас трите точки са химера:)Единствено "интимният ви партньор"-Литекс извади късмет.Пожелавам ви да се класирате по-нататък.Искренно!
Ama CSKA li e nai-velikia otbor!
maleeeeee ne sam znael!!!
The UFO се опитва да ни зариби!:)))А,кебапчета и бири ще дава ли?
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
The UFO се опитва да ни зариби!:)))А,кебапчета и бири ще дава ли?
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ха, така ли правите от левски?!
Че Галатасарай ви размаза като муха на прозорец е едно наръка. Второ, онези Украински миниорчета ще ги бием!!! ЦСКА винаги се е представял по-добре от подуене тийм в евротуртирите!
САМО ЧЕСЛИ
Хайде със здраве!
Martin 'The_UFO' Dimitrov
theufobg@yahoo.com
http://www.theufo.net
ICQ#94565641
Брей, как не съм го видял по-рано тази тема. Еба си. Това за съдията ми хареса. Ей, Уфо, я се стегни ти Шахтьор с Галатасарай ли ще сравняващ, а? И друго за кжи успехи на чорбата ми говориш, ако за минали добре, но ако за след 89-а това е друго.
Ха, да видим дали другия Шахтьор ще биете. Ако го направите лично ще си заплюя 20 годишната симпатия към ЛЕВСКИ и шъ стана чорбар, мдаа.
Айде, пак си побъбрим.
Съгласен съм да поговорим но без глупости!
Ок, хайде да видим как ще станеш ЦСКА-р като бием Миниор (Укр) :)
<font color=green>"One team, one dream...
FC BAYERN MUNCHEN - The European Champion"
The_UFO</font id=green>