трябва ли да имам регистрирана фирма, за да мога да правя реклама в интернет? повечето хора ми казват че не разбират от такива работи, ама по принцип трябвало... вие как мислите
Преглед за печат
трябва ли да имам регистрирана фирма, за да мога да правя реклама в интернет? повечето хора ми казват че не разбират от такива работи, ама по принцип трябвало... вие как мислите
Определено не трябва да имаш регистрирана фирма, за да пускаш реклама в интернет. Друг е въпроса на какво точно ще пускаш реклама и да не влезеш в сблъсък с някоя запазена марка[;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">трябва ли да имам регистрирана фирма, за да мога да правя реклама в интернет? повечето хора ми казват че не разбират от такива работи, ама по принцип трябвало... вие как мислите
<div align="right">оргинално мнение на IBANEZ_</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Регистрацията на фирма, води след себе си само, загуби и нещастия.[:)] Докато можеш работи без фирма. Наскоро беше публикувано, че ако изкараш 1000 лева, 650 отиват в държавата! Как ти се струва?
каква фирма бе 4ове4е !?!? хората гледат как да я скатаят ако имат 6тото даржавата вси4ко им ра / не мислех 4е е 65%де / ! няма такова не6то за интернет !!!
значи мога спокойно да си рекламирам и никой нищо няма да ми каже. ебаsи далаверата!
ама законно ли е? а ако искам непарично възнаграждение (например, ако рекламирам БИТЕКС да ми дадат неограничен достъп или нещо такова).
Всичко, което не е забранено от закона е разрешено, можеш да ми вярваш. Това, което си описал по-горе е абсолютно законно, щом данъчните не знаят за него :-))))).