-
Малко инфо за Фиат Типо
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mai4e si prav Sunny, ....<div align="right">оргинално мнение на CreatoR</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Sunny е девойка бре :)
-
Малко инфо за Фиат Типо
Девойка, а пие джин ...
[:D]
-
Малко инфо за Фиат Типо
Не когато ще кара, надявам се[:)]
-
Малко инфо за Фиат Типо
[:)] CreatoR brat che mnogo gotina kola bre [:D]
Dai ja nasam bi :)))) naoravi i edin tuning o stava super gotina
-
Малко инфо за Фиат Типо
Олеееее искам да се извиня на sunny тогава !!! Не съм разбрал изобщо, че е момиче :(.
Извинявам се още един път !!!
Police_bg - а бе тя колата готина ама не върви както аз искам :). Едно Ауди А4 или А6 ще ми дойде добре ама много $$$$$$$ :).
-
Малко инфо за Фиат Типо
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Олеееее искам да се извиня на sunny тогава !!! Не съм разбрал изобщо, че е момиче :(.
Извинявам се още един път !!!
Police_bg - а бе тя колата готина ама не върви както аз искам :). Едно Ауди А4 или А6 ще ми дойде добре ама много $$$$$$$ :).
<div align="right">оргинално мнение на CreatoR</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами като не върви както ти искаш - едно чипче и сложи и се оправят нещата[:D][;)][:D]
-
Малко инфо за Фиат Типо
Моето неекспертно мнение е че дори за добър модел като Типо(имам лични симпатий) за кола на 200 000 км, на 13 години повече от 2000 не трябва да се дават. [|)][|)][|)]
-
Малко инфо за Фиат Типо
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моето неекспертно мнение е че дори за добър модел като Типо(имам лични симпатий) за кола на 200 000 км, на 13 години повече от 2000 не трябва да се дават. [|)][|)][|)]
<div align="right">оргинално мнение на MetalMilitia</div id="right">
Има една приказка "Не е луд този дето яде баницата, а този, които му я дава". Всеки може да си сложи каквато цена си иска - въпросът е дали ще има кой да даде тези пари. А за някои коли бих казала, че дори трябва да се забрани да се движат по пътищата - като например вартбург, трабант и други подобни, които само тровят въздуха и са опасни за движението.