Айде Шуми :)))
Пак станахме Шампиони! Тази година шампионата се разви така, защото Пилето започна да кара от 4-тия кръг :)) Прекалено пренадъхано отпадна първите 3 състезания. Но това е живота :Pp
Преглед за печат
Айде Шуми :)))
Пак станахме Шампиони! Тази година шампионата се разви така, защото Пилето започна да кара от 4-тия кръг :)) Прекалено пренадъхано отпадна първите 3 състезания. Но това е живота :Pp
шуми или кими - това е въпросът :)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">шуми или кими - това е въпросът :)))
<div align="right">оргинално мнение на fov200</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По-скоро въпросът е Уилямс или Ферари.... другото е чисто математически и въпрос на изключително лош късмет от страна на Пильо.
Не забравяйте Бътън, това че сега е в куца кола не умаловажава таланта му :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не забравяйте Бътън, това че сега е в куца кола не умаловажава таланта му :)
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Тия неща остават за следващите сезони.... почти всеки пилот от F1 има талант.... само че си трябва и кола, която да реализира потенциала..
Ест. че всеки пилот има талант, няма някакви бездариници да сложат в най-гледания и най-известният автомобилен спорт.
Ами няма спор за това кой ще е шампион!
Шуми!!! Монтоя ми харесва като пилот, но е младок и е много нервен на пистата.
А Шуми е от старата школа и мисля че това ще е последната му титла.
Последна, предпоследна, Шумахер си е Шумахер! Аз съм горд че съм съвременник и съм проследил всичките му титли и победи! №1 за всички времена.
На тази възраст е нормално да прекрати кариерата си като пилот.
Скоро няма да се появи човек с такава техника на каране и толкова железна психика. Според мен ще направи още една титла догодина и тогава ще се откаже. А във Ferrari да го направят технически директор[;)][:D][;)]
Аз мисля че няма да се откаже докато не го победи някои. Ако няма проблеми по колите във Ферари, не виждам кой може да го измести :))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз мисля че няма да се откаже докато не го победи някои. Ако няма проблеми по колите във Ферари, не виждам кой може да го измести :))
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
E точно това е тъпо..... принципно трябва да се откажеш, когато си на върха т.е. световен шампион за съответната година.... ако Хакинен знаеше, че следващата година Пильо ше го размаже така според мен нямаше да се състезава още една година...
Ае Мишо е непобедим :)). Той ако не се откаже всяка година ще е претендент и не се знае знае ли се ;)). И на 50 години пак ще стане шампион.
е хайде е честито! :))...ясното вече е факт :)
Шумахер е веднъж!!!/хехе, или по-скоро 6 пъти :)))
Честито на всички фенове - Ферари показаха най-добрия автомобил, а Шумахер - че може и без късмет
Евала на Шуми, показа железни нерви и професионализъм (с исключение на опита му да задмине Сато :-) ). Браво на МакЛарън. Култард и Кими отсрамиха Мерцедес. Какво да кажем за Монтоя- ми такъв му бил късмета, пък и не се пречка на хубавото съзтезание. И на края, но не и на последно място, браво на Баричело, направи най-доброто си състезание за годината. Ами това беше народе, за тази година толкова, драгата пак ще се видим на 7 май.[:D]