Setcom среща на 27.09.2003?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако сте съгласни за Атлетик (за друго място не се наемам, тъй като искат някакви безумни цифри капаро) и <font color="red">се запишете в темата, за да имам представа за колко хора да направя резервации</font id="red"> ( а и също какъв ми е подаръка за тази работа[;)]) тогава може и да се навия[:D][;)][:p]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
- Къде да се (запиша)запишем(с VISA) ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">2-ма души и единия се отказва [:)] Мирише на провал
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако искате, вместо среща в града, можем да направим среща на драгалевския лифт, идвате за агитка на състезанието и така ;)))
Тамън към 12 часа почва, и поспаланите ще успеят да дойдат :Pp
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако сте съгласни за Атлетик (за друго място не се наемам, тъй като искат някакви безумни цифри капаро) и <font color="red">се запишете в темата, за да имам представа за колко хора да направя резервации</font id="red"> ( а и също какъв ми е подаръка за тази работа[;)]) тогава може и да се навия[:D][;)][:p]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
- Къде да се (запиша)запишем(с VISA) ?
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
Ами тук в тази тема[;)]
Аз също.
Къде обаче е Крис?!
Крис направи, както за предното събиране, място в новинарския, където да се запишем.
Така няма да стане мисля.
Аз се двоумя, но ще видим :) .
Аз за момента потвърждавам, че в събота по някое време ще пристигна в София и ще съм там до неделя най-късно 22 и 30.
Айде бройте и мен, ако не пропадне.
Тъй като гледам липсва организация, да отложим за другата седмица?
Да, и аз не забелязвам да има обявени час и място на срещата?
Айде защото аз съм на сватба тази седмица, пък ми се искаше да строша двама трима юзъра ...
На ракии ... спокойно ....
[:D]
Мечтай си го това с трошенето :)
Не пия ракия, а водка...:-))))
Аз съм дневна на 27 но мога да присъствам....онлайн;-)))
ИВО НОСИ СИ УСИЛВАТЕЛЯ:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))