Site s shiping do bulgaria
Кажете ако някой знае такъв ,защото вчера ходих да си избирам колонки за Pc то
и след това разгледах как са цените в бларските фирми и след това в чуждите онлине сайтове и какво установих Logitech Z-680 струва колкото Z-560 около 280$ а тука струва 450$.Мисля че доста по изгодно ще излезе да ми дойде от вънка!
Ми имаше един сайт, дето предлага да ти ги купят, доставят и т.н. на цената от сайта + 10% комисионна, или нещо такова....
Само да го намеря как беше и ти давам инфото.... [:)]
Ами аз лично нямам карта но имам приятел дето има забраих каква е :).Мисля че не е проблем да се направи.Да ти кайа маи е мастър неговата.
става и с дебитни сирус/маестро карти които за "пуснати" за работа в нет и чужбина.
Mollov на теб разчитам за този сайт ще ми спасиш кожата за много неща :)
npu3paka - я кажи какви си избра ? :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mollov на теб разчитам за този сайт ще ми спасиш кожата за много неща :)
<div align="right">оргинално мнение на Blade™</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
спасиха ли ти е? [:D][:D][:D]
Mollov, намери ли го? [:)]
<font size="1">/-----------//------------/
npu3paka,
file:///C:/Documents%20and%20Settings/npu3paka.GHOST/My%20Documents/My%20Pictures/****.gif , fix си картинката [:)]</font id="size1">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mollov на теб разчитам за този сайт ще ми спасиш кожата за много неща :)
<div align="right">оргинално мнение на Blade™</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
спасиха ли ти е? [:D][:D][:D]
Mollov, намери ли го? [:)]
<font size="1">/-----------//------------/
npu3paka,
file:///C:/Documents%20and%20Settings/npu3paka.GHOST/My%20Documents/My%20Pictures/****.gif , fix си картинката [:)]</font id="size1">
<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">
Молов ме остави да гния :)))
Ц ц ц, кви хора има,а [:P]