Ехехе. Абе бързи, ама не съвсем. Ей го Gadget всеки всеки път над 2000, а аз само веднъж ги минах :)). Там има едно място дето много тясно бре, веднъж на високосна година го минавам :).
Преглед за печат
Ехехе. Абе бързи, ама не съвсем. Ей го Gadget всеки всеки път над 2000, а аз само веднъж ги минах :)). Там има едно място дето много тясно бре, веднъж на високосна година го минавам :).
@Julian е не е точно така, шото като задържиш много и излиташ в космоса(сиреч си пукваш)
@X-RAY аз 2000 правя винаги, ама онова мястото с 2-та тесни процепа само веднъж съм го минавал...
2341 -> 2394 :) Още малко и го минавам :)
Абе при онова място с двете теснини точките са около 1800, не 2000.
1816 Харесва ми игричката. Подходяща е за телефони [:)][:)][:)]
Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
Айде някой да пусне някой запиос на на играта. Мак като се мина пъво ниво може да се сейва.
LoL 1300 направих :))). Тая нощ ще ги направя 3000 аз :).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Този приятел те е излъгал, защото аз със 2546 точки го минах първо ниво. Наистина като се мине първо ниво може да се сейва. Рекорда засега ми е 4974 точки.
От третия път:
http://www.gamescult.net/images/5000plus.jpg
Много лесна бе :)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by GuRu
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Този приятел те е излъгал, защото аз със 2546 точки го минах първо ниво. Наистина като се мине първо ниво може да се сейва. Рекорда засега ми е 4974 точки.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Дай го сейваното ниво.
<Дай го сейваното ниво.>
<оргинално мнение на Julian>
Довечера като се прибера ще ти го пратя, че сега съм на работа. Само кажи каде.
прати го тука
julian78@mail.bg
То голяма тъпотия било второ ниво. Същото като първо но по бързо.
Постигнах САМ резултата на GuRu (4974) и продължавам нагоре (5746)... но е тъпо така да се повтаря едно и също нещо :(