! ! ! Предлага се работа ! ! !
за търговски представител/сервизен инженер на лабораторна и научна апаратура (инкубатори, стерилизатори, системи за ДНК-анализ, центрофуги, микроскопи и т.н.)
Изисквания: електронен или подобен инженер, англ. език, шофьорска книжка, НЕ СЕ ИЗИСКВА СТАЖ В ОБЛАСТТА
Условия: местоположение - София, пълно работно време, фирмено обучение, трудов договор, осигуровки, начална заплата ~300 лв, после и повече
За контакти: CV на mailtomarto@abv.bg или на тел. 098593665 след 19 ч. или на 372156 след 19 ч. - Мартин
Евала ти правя ЛаМартин че предлагаш на хората бачкане!
искам работата.
може и за 200 лева, а защо не и на минимална?
за контакти :
на майла
След като прочетох постовете в !!!Предлага се работа!!! #2 се чувствам длъжен да поясня 2 неща:
1. Аз не съм собственик на фирмата, а напускам и предлагам работата на вас преди работодателя да си е пуснял обява, щото ме кефите
2. Търговски представител не може да е на твърда висока заплата, защото като не продава няма как и да взима пари. А в този бизнес човек може да направи много пари, стига да е добър. Има сделки за по 100000 лева на веднъж - в този случай всичко е въпрос на договорка с шефа.
P.S. и сега понеже някой ще попита що като е толкова хубаво напускам, ще отговоря - понеже заетостта е non-stop, а на мен това не ми изнася
Айде със здраве, и дано скоро наистина 300 лева в БГ да се смятат за малка заплата, защото не са малко хората, които по цял ден носят цимент и тухли за 150 лв.
Е да де, ама те не са подходящи за шикарска автомивка или магазин ...