Войната на пътищата и за пияните шофьори...
DeathKnight, не съм имала удоволствието да ме вози Sunny. Признавам, пропуск от моя страна като се има предвид, че съм любител съм на екстремните скорости.
Колкото до Доки и инспектор Гаджет - убедена съм, че ще повторят, та дори и потретят. Когато те вози жена застраховка живот не ти е нужна, по скоро ти трябват здрави нерви и стабилен колан :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">DeathKnight, не съм имала удоволствието да ме вози Sunny. Признавам, пропуск от моя страна като се има предвид, че съм любител съм на екстремните скорости.
Колкото до Доки и инспектор Гаджет - убедена съм, че ще повторят, та дори и потретят. Когато те вози жена застраховка живот не ти е нужна, по скоро ти трябват здрави нерви и стабилен колан :)
<div align="right">оргинално мнение на Profita</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Profita, случая е следния:
При 200км в час, мъжа ми, седящ на седалката до мен и спокойно четейки вестник ми каза да не спъвам колата в завоите, а да и давам газ...В същия момент се опитвах и да въдворявам ред на задната седалка, защото синът ми тероризираше Dockera и Gadget. Малко уточнение: пътят беше магистрала[;)]
@Sunny
Остана да уточниш, че пътувахте в посока Ханчето "Боаза" край Елена за сбирката на Сетком (и не само) :-) И че който не е бил на тази сбирка, може само да съжалява, най-вече заради Таня Боева (3Di, съжалявам, че разчоплям стари рани); а който не е бил с теб в колата, е пропуснал още повече (завиждам на Dockera и Gadget)
Sunny, предлагам следното:
Следващия път ще съберем моята щерка с твоя син да си играят на задната седалка, а тъй като Доки и Инспектора вече имат тренинг относно гледане на деца, ще им поверим грижите в техни ръце. А за Slero оставяме да ни снабди палавниците с едно (по възможност) обемно кашонче играчки, та да си вземат глътка въздух нашите бавачки след скорострелния полет по магистралата. Доки няма да откаже някоя друга дозина бири, а за Гаджет и Slero?
Кажете си цената господа (подкупвам ви) [:)]
<font size="1">темата се разводни здраво, за което се извинявам - нямам нищо против да ми изтриете поста</font id="size1">
Те са се заклели в една кола със Sunny (дори и да не кара тя) да не се качват.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Те са се заклели в една кола със Sunny (дори и да не кара тя) да не се качват.
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
От спокоен живот спомени няма[;)]
Хората пари плащат за екстремни преживявания[:D][;)][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Те са се заклели в една кола със Sunny (дори и да не кара тя) да не се качват.
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Dockera и Gadget ако са се заклевали, аз не съм!