Какво бихте направили с парите от ТОТО-то
На мен една циганка ми предрече преди много години, че пари ще имам, но с много труд ще ги изкарам... :(
Та за т'ва и ТОТО не играя, обаче ако спечеля толкова пари едно от нещата е да отида на най-ветровития остров нейде сред тихия океан, и ще си карам уиндсърф донасита. :)
[xx(]Мечтиииииииии[xx(]
То и аз така... Но ако някой ден ми паднат такива пари бих отишъл да живея на някое място с наистина топъл и нормален климат. Например остров Корфу (спомняте ли си как го беше описал Дж. Дарел в книгата си "Градината на боговете")
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Следващият тираж е мой ! [:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Slero - 22/01/2004 : 20:51:26</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Slero: Айде зимай джакпот-а и като се отбиеш до данъчните те чакаме в Юнак!То ще са ти останали точно пари за една почерпка [:D][:D][:D]
1 наливна бира(голяма) ~1,50 лв
4840 сЪфорумци по 1,50
става 7'200лв
като знам тия лами как пият ( и аз включително) с една халба нема да минеш [:D]
и така става ~ 15'000 лв.
Друг е въпроса дали в бирарията държат толкова бира на склад [:D]
<div align="right">Originally posted by Zetle*-*22/01/2004*:* 20:14:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Брой един съфорумец по-малко...аз бира не пия, нито пък ям кебапчета...обаче ще набутам Slero с няколко джина с тоник[:P]
Breii, аиде и мен ме вземи ще се гониме със сърфовете по Тихия океан[;)]
Eх мечти, мечти. Проблема е, че реалноста в България е такава, че няма да имате възможност да им се порадвате на парите [:(!]!
Още докато излизате от централната сграда на Тото-то, вече ще ви знаят имената и къде живеете. Така докато тези пари са у вас, ще имате само проблеми и други по-такива случки. Затова решението е, докато вземете парите по банков път и въз да ви няма на вън завинаги. Инак тука само Проблеми ви очакват. Пък и на вън лихвите са малко по високи отколкото в България [;)].
След уреждане на бита, бих си купил един пикап - от ония американските 400 к.с. (мин. 30л/100км) и ще събирам хартия и старо желязо по улиците - все пак трябва да се работи нещо - какъв пример ще съм за дъщеря ми ако по цял ден се разлагам в джакузито.
С парите от тотото бих си запалил ОГЪН [:)][:)][:)][:)].
Между другото преди да си запаля огън бих си купил това[;)].
А на който му е студено да не се притеснява, а да идва покрай огъня [:P]
Аз ще си купя един чисто нов Гранд Чероки Лимитед 4х4 5.2 i 212к.с, а парите които (ако) останат съм ги наместила вече [8D]
Mене ме пишете с Тойота Супра 93г. с Стейдж Кит 9 ъпгрейд, е естествено DVD On My Steering Wheel [:D]
Другите пари, който иска да ги взема :)
Ааа и ша купя на жената там ко то си иска :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Breii, аиде и мен ме вземи ще се гониме със сърфовете по Тихия океан <div align="right">Originally posted by Sunny*-*23/01/2004*:* 10:36:52</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С удоволствие, но нещо джакпота....
М-у другото другия месец отивам на Дарданелите да покарам, официално те каня :)
Айде Джакпот-а замина!Slero ще черпиш ли или не си го зел ти [:D]
Човечеца е облажил с 2'500'000 лв без данъците!
...мандалото лопна! [}:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Айде Джакпот-а замина!Slero ще черпиш ли или не си го зел ти [:D]
Човечеца е облажил с 2'500'000 лв без данъците!
<div align="right">Originally posted by Zetle*-*25/01/2004*:* 21:50:53</div id="right">
Не съм аз. Даже и фиш не пуснах. Да са му честити на човека - на мен ми е по-сладко да харча пари, които съм изкарал заслужено.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Breii, аиде и мен ме вземи ще се гониме със сърфовете по Тихия океан <div align="right">Originally posted by Sunny*-*23/01/2004*:* 10:36:52</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С удоволствие, но нещо джакпота....
М-у другото другия месец отивам на Дарданелите да покарам, официално те каня :)
<div align="right">Originally posted by breiii*-*24/01/2004*:* 00:12:55</div id="right">
Breii, джакпота вече е ударен...още ли важи поканата? Защото съм си приготвила сърфчето...а неопренче да взимам ли или е топло там?
Водата е 14градуса, за въздуха....зависи от посоката на вятъра.
Аз за джакпот не съм говорил....:))