Тъй като, в момента съм пиян и емоционално изтерзан, отдавна в мен зрееше тази тема. Като ученик в средното училише написах тези стихотворения в миг на мъка и на терзание. Точно както сега. Показвал съм ги, само на най-големият си приятел от тези години. НО днеска ми се събра достатъчно жлъч за 2 живота занапред и затова реших да постна това, което съм творил когато съм бил емоционално опустошен!!!
не е истина[)][^][:D][:O][:P][][] !!! не може 4овек който пие толкова бира, с толкова килограми / 150 / [:P] и който е запален геймър да пише такива неща и то пиян ! ! ! [:P][][:O][:P][8D] пък де да знам може и да може .....[?][?][?]
ина4е е гот това ! ако продължаваш в същия дух стихосбирка ще издадеш бе 4овек ! ако имаш нужда от спонсори обади се [:P]!!!
Много благодаря. Smarty, мислиш ли че аз разбирам от поезия, просто навремето това правех в часовете които не ми харесваха.
Просто съм следвал някаква тема, която да убедини всичките стихове, така че да са свързани и смислени поне малко.
Миро, не беше бира. Бяхме се събрали 3-а авера, ей така да се почерпим, ама то стана едно.... Първо имаше само едно Джони, но не стигна за никъде и взехме един Грантс. Мезе имаше, но само ядки, пък само с ядки работа не става[].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">не е истина[)][^][:D][:O][:P][][] !!! не може 4овек който пие толкова бира, с толкова килограми / 150 / [:P] и който е запален геймър да пише такива неща и то пиян ! ! ! [:P][][:O][:P][8D] пък де да знам може и да може .....[?][?][?]
ина4е е гот това ! ако продължаваш в същия дух стихосбирка ще издадеш бе 4овек ! ако имаш нужда от спонсори обади се [:P]!!!
<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*20/02/2004*:* 08:44:31</div id="right">
mxkolev, забелязала съм (учудващо и за мен), че по-пълните хора са доста чувствителни. А това, че е пил говори за още по-голяма откровеност и спонтанност. Ludia, наистина поздравления[]