Резултати от 1 до 7 от общо 7

Стихотворение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Стихотворение

Тъй като, в момента съм пиян и емоционално изтерзан, отдавна в мен зрееше тази тема. Като ученик в средното училише написах тези стихотворения в миг на мъка и на терзание. Точно както сега. Показвал съм ги, само на най-големият си приятел от тези години. НО днеска ми се събра достатъчно жлъч за 2 живота занапред и затова реших да постна това, което съм творил когато съм бил емоционално опустошен!!!

"Тъмнина"

Тъмнина - на всякъде е тя,

събират се в нея

живота и смърта.

Страхът изниква в нас

след дванайсетият час.

Тихо тиктака часовника стенен,

отмерва удара последен.

Денят отива си със стон,

Ноща пристъпва кат барон

В страх трепериш ти

от незнайните злини.

Зловеща сянка покрай теб минава,

проскърцва тихичко дъска.

Зловещи сили се надигат,

заровени в земята са тайни не една.

Куче вие, някъде далеко.

По гърба ти испотен,

пробягват тръпки във рефрен.

Страх изпълва твойте сетива

играят покрай тебе страшни същества.

Протягат се към теб ръце

и не една и две са те.

Страхът във тебе вика,

но от гласа ти нищо не излиза!

Вик предсмъртен чуваш ти,

но от съдбата не можеш се спаси.

Орис имаш ти една, д умреш на часа.

Такт след такт, часовникът отмерва пак.

От, сън дълнок се събиди

и денят отново посрещни.

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Стихотворение

Владо, туй ти ли си го писал бе ???

Е ти ме разби чесно, пич, съвсем сериозно ти го казвам, не очаквах такова нещо от тебе, в най-добрия смисъл на думите. Евала

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Стихотворение

добро е,

ама аз нищо не разбирам от поезия, но пък ми хареса

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Стихотворение

не е истина[)][^][:D][:O][:P][][] !!! не може 4овек който пие толкова бира, с толкова килограми / 150 / [:P] и който е запален геймър да пише такива неща и то пиян ! ! ! [:P][][:O][:P][8D] пък де да знам може и да може .....[?][?][?]

ина4е е гот това ! ако продължаваш в същия дух стихосбирка ще издадеш бе 4овек ! ако имаш нужда от спонсори обади се [:P]!!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Стихотворение

Много благодаря. Smarty, мислиш ли че аз разбирам от поезия, просто навремето това правех в часовете които не ми харесваха.

Просто съм следвал някаква тема, която да убедини всичките стихове, така че да са свързани и смислени поне малко.

Миро, не беше бира. Бяхме се събрали 3-а авера, ей така да се почерпим, ама то стана едно.... Първо имаше само едно Джони, но не стигна за никъде и взехме един Грантс. Мезе имаше, но само ядки, пък само с ядки работа не става[].

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Стихотворение

Влади

"Who's the men - You'r The Men "

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Стихотворение

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">не е истина[)][^][:D][:O][:P][][] !!! не може 4овек който пие толкова бира, с толкова килограми / 150 / [:P] и който е запален геймър да пише такива неща и то пиян ! ! ! [:P][][:O][:P][8D] пък де да знам може и да може .....[?][?][?]

ина4е е гот това ! ако продължаваш в същия дух стихосбирка ще издадеш бе 4овек ! ако имаш нужда от спонсори обади се [:P]!!!

<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*20/02/2004*:* 08:44:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

mxkolev, забелязала съм (учудващо и за мен), че по-пълните хора са доста чувствителни. А това, че е пил говори за още по-голяма откровеност и спонтанност. Ludia, наистина поздравления[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе