Проблем с FREE.EVRO.NET...
Регестрирах си сайт във free.evro.net http://rack4.free.evro.net/caesar/
...качих туй онуй,за благото на народа:)Проблема е,че от една седмица нямам достъп до сайта.За FTP клиент ползвам Flash FXP.Ако някой знае нащо по въпроса или има сходен проблем - нека каже!
Явнопроблема е в доставчика ти защото при мен саит-а си се отваря безпроблемно и се свалят фаилове.
Виж Това
Файлове и аз си свалям,но нямам ъплоуд.Иначе свалям с много добра скорост от сървърите на free.evro.net
Проблема е, че на "rack4" няма място (както и на всички до "rack6").
Трябва да се регистрираш на "Rack6" или "Rack7", докато има място и да си прехвърлиш нещата от "Rack4".[:)]
Опитай да изтриеш нещо от файловете в "Rack4" и след това се пробвай да ъплоудваш(при мен така се получава при "Rack5").[;)]
От доставчик през самия EVRO.NET - логването е безпроблемно.
От CableBG също е безпроблемно.
Това с триенето и ъплоудването върши наистина работа ако успееш да се логнеш - проблема при Caesar, е че неможе да се логне. Или поне от един момент на там неможе вече.
Говорих с администратор от Евронет и ми каза почти същото, което SAGE ти е обяснил. Няма място на rack4, но непрекъснато някой нещо трие, така, че не е невъзможно да се качи нещо. Ако искаш се свържи с мен в ICQ да ти кажа дали проблема е при теб или е от Rack4.