Любовна история с поука!!!
@ Mr.Techno благодаря за подкрепата май ти единствен си схванал темата!!!
@Profita абе нали ви казах 4е имам 3 по блг. език!!!:))[8D][8D]
...
Love!!! hahhaa
Абе то всъщност ние се разбрахме 4е е само за вечерта!!!
Не помня дали казах че бе с 2год по-голямя от мен!!!
king_pin,
напомняш ми за едно интро.. не се сещам на кой беше, май на Конса,
цитирам
`е*ах ******, е*ах ги, две и ги е*ах...` и така около 10 минути [:D]
Абе 10мин добре ама при мен е 3дни!!!
Да, и на мен не ми стана много ясно Съни къде я видя любовта в цялата тая история, но както и да е, аз не разбирам много нещата и не се опитвам дори. Все пак аз не намирам темата за романтично самопризнание или изблик на любов.... Може и жестовете към партньора, с които съм свикнал да са погрешни или неправилни... Но пък и обратното не ме учудва - тонът във форума се сменя според мен; може и само аз да го забелязвам.
Ма аз исках да си публикувате свойте историй!!!
D3BEPP!!!
Кефиш ме максимално!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да, и на мен не ми стана много ясно Съни къде я видя любовта в цялата тая история
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*01/04/2004*:* 11:33:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Остави ме мене, аз си я виждам навсякъде[;)]
В случая обаче никъде не споменавам за любов.
А момчето, че е влюбено се вижда от 100км[:P]
Абе винаги съм знаел, че жените сте по-романтични по природа, ама това вече е прекалено!!!
:))))
евала ти king_pin първият мъж да каже, че някоя жена му харесва повече с течение на времето
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">евала ти king_pin първият мъж да каже, че някоя жена му харесва повече с течение на времето</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
AAA, не е така, не е ! Между нас казано жените трябва да се моделират!!!!!
Макар че от процеса на усъвършенстване често ние излизаме по - моделирани от тях.....
Абе докъто се оште съм хетеросексуален!!!
Жените се ше ми се виждат красиви!!!
:)))
А какво лошо има в това да е 2 години по-голяма?
и м/у другото нали с Кайсо не говорите за 1 и съща манекенка?
Хеххх!!!
Бе може тя е доста развратна!!!
Любов?Странно да я споделяш по такъв начин.Повече ми намирисва на специфична мъжка черта - да се хвалим.Още повече ако сме уцелили десетката след дълги пропуски[}:)].Пич не се засягай,радвам се за теб.Дай боже всекиму такава сутрин.Но,не забравяйте,че жените решават кога и с кой.Биологичен закон,колкото и да се биеме в гърдите.Така,че да не се окажеш изконсумиран...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Любов?Странно да я споделяш по такъв начин.Повече ми намирисва на специфична мъжка черта - да се хвалим.Още повече ако сме уцелили десетката след дълги пропуски[}:)].Пич не се засягай,радвам се за теб.Дай боже всекиму такава сутрин.Но,не забравяйте,че жените решават кога и с кой.Биологичен закон,колкото и да се биеме в гърдите.Така,че да не се окажеш изконсумиран...
<div align="right">Originally posted by kesten*-*12/04/2004*:* 21:12:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кестен, по-добре да го беше оставил заблуден да се радва[;)]