Airlec Elite 2000W VS. Atlantic F118 Design 2000W vs. Atlantic F117 Design 2000W
Предстои ми попупка на конвектор и съм се спрял на тези 3 модела. Адакс моделите ги изключвам, защото размерите им са прекалено големи, а мястото, където ще сложа конвектора е ограничено. Моля ако някой притежава/има наблюдения върху въпросните модели да сподели впечатленията си (добри и лоши). Двете фирми, доколкото знам, са френски и не знам дали са на едно ниво като качество или едната е по-добра от другата.
Предварително благодаря на тези, които искат да споделят впечатленията си и да помогнат в избора ми на конвектор!
Отговор: Airlec Elite 2000W VS. Atlantic F118 Design 2000W vs. Atlantic F117 Design 2000W
Ползвам от доста години един конвектор на тази фирма,така че можеш и тях да ги погледнеш Конвектори
Отговор: Airlec Elite 2000W VS. Atlantic F118 Design 2000W vs. Atlantic F117 Design 2000W
И двата конвектора към които си се насочил са добри,но Аирлек се събират във Франция,докато Атлантика за нашия пазар идва от Египет.Ноирот,който ти предлага колегата също е добро решение......Принципно няма голяма разлика между трите марки,ще те топлят добре,но и ще гълтат здраво ток!Аз взех Аирлек,още нямам наблюдения за цял сезон,но е добре пипнат,не пукат ламарини и цикъла вкл-изкл не се усеща.......
Noirot се е по-скъпа серия от Airelec на един и същ производител.
Ако се разтърсиш има многописано във форума по въпроса.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Noirot се е по-скъпа серия от Airelec на един и същ производител.
Ако се разтърсиш има многописано във форума по въпроса.
Гледах ги , но не можах да намеря дали някой ги предлага в Пловдив.