Е кажете от къде да си купя, стига само се хвалихте... :smiley: Писах сигурно на 10 фирми, които предлагат в интернет, но към момента никой не ми е отговорил от вчера...
Преглед за печат
Е кажете от къде да си купя, стига само се хвалихте... :smiley: Писах сигурно на 10 фирми, които предлагат в интернет, но към момента никой не ми е отговорил от вчера...
Аз намерих полски автоматичен бушон в "Конрад" 3лв. струва, но не разбрах как се монтира.Това металното в края не позволява на бушона да стигне до резбата на таблото и да се навие, понеже става прекалено дълъг и стърчи бушона. Какъв е номера ....?!?.. :sad:
Да не би този предпазител да е за обикновен бушон, не за главен,какъвто ми трябва..
Витлови предпазители.Нормално за главен предпазител се поставя предпазител с основа и капачка за 63А и те са с резба Е33 , като вложката/патрона/ може да бъде 35А, 50А или 63А.Цитат:
не за главен,какъвто ми трябва..
За токовите кръгове са предпазители с основа и капачка за 25А и те са с резба Е27, като вложката може да бъде 2,4, 6, 10, 16, 20, 25А. "Е" ще рече едисонова резба. Не съм виждал автоматичен предпазител с резба Е33
Това металното накрая не пречи на автоматичния предпазител да се навие, ако се навива там където трябва - в основата на предпазителя .Наистина автоматичните малко надстърчат спрямо обикновените капачки.
Извинявай, ако не те затруднявам, би ли ми го снимал?Цитат:
Първоначално публикувано от borko7
Благодаря.
те тия полските...са made in China...
имам оригинален полски такъв,доста години ми работи вече.
Наскоро купих същия китайски,изкара ден и половина...
За 3лв. толкова!Цитат:
Първоначално публикувано от lubopiten