Re:ФАКТУРИТЕ ЗА ТОКА,двойни сметки
да кофти е с тока
за е он
горе долу за 9 ст дневна , 3 ст нощем без ддс
7 ст шитове на киловат пак без ддс
20% радост за всички и стигаме до :
0,188556
0,115752
ей за това трябва лед осветление от китйците. яки клими с коп над 5 от японците, и кирпичени къщи с по над половин до един метър стените и яки джамове с аргонче, топъл ръб и две енерджи стъкла.
Цитат:
Първоначално публикувано от sandyrs
...... Не съм написал тази тема за да се заяждам с някого,да плащам сметки, както и вие.
А да споделим и да се обединим да направим нещо,да си помогнем
За какво да се обединяваме, в името на каква кауза? Защо не се опиташ да синтезираш по-ясна мисъл и някаква теза? Кажи си конкретно къде те стяга чепика, че изписахме две страници безмислици.
Усещам накъде върви и тая тема...
Към траш-каната, дето й е мястото. :taz
ми има какво да се иска от ерп-тата и държавата.
отделна тарифа за термопомпите. в ук има, би трябвало да има и в други държави.
в ук има отделна тарифа за бойлерите вечер когато няма потребление.
има много неща за които може да се обединяваме и които можем да искаме.
просто нещата не се знаят и не се искат.
ако щеш би трябвало да може да се мине и само на зелена енергия има бизнеси които могат да си го позволят, има неща които ще ме спечелят ако са направени / потдържани с такава енергия и ще спечелят клиенти дори само за това.
При мен през зимата например тока пада до 190V. По слухове знам че в Германия например падне ли напрежението под определено ниво, електромера спира да отчита.
пак ще вдигат тока 8-9% : гадини. да спрат да продават навън и те да си плащат 16% печалба на ерп-тата.
проста работа сме.
тук околу мен се скъсаха да сторят соларки - накрая май и аз ще си вдигна една но пък до тогава ще ги забранят :)
няма отървия.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg
Цитат:
Първоначално публикувано от estqwerty
пак ще вдигат тока 8-9% : гадини. да спрат да продават навън и те да си плащат 16% печалба на ерп-тата.
проста работа сме.
тук околу мен се скъсаха да сторят соларки - накрая май и аз ще си вдигна една но пък до тогава ще ги забранят :)
няма отървия.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg
Или по добре да спрат да продават на толкова ниски цени навън и само да скубят от нас загуби и т.н вместо народа да е доволен те гледат народа да е пре*бан ама то едва ли на някого не му е ясно това.
Lupus Защо си такъв песимист!
Ако се съюзим всички Българи,защото ние сме потърпевши от този скъп ток и напишем жалби до всички инстанции,а и много добре знаем че Бойко Борисов каза,че ще премахне холдингите между производител и потребители(ние Българите).За всичко,ние трябва да надигнем (вой),няма кой да ни помогне, ако не си помогнем самите Ние.Всички сме потърпевши от скъпия ток,има информация вече колко струва тока от АЕЦ Козлодуй и каква цена идва при нас потребителите.Ако започнем всеки от нас да изпраща жалби в три екземпляра.Единия до Бойко Борисов,втория до Народното събрание и третия до Бюрото по човешки права в Брюксел,за това че според стандарта в България,тока е непосилно скъп.
Да,някой ще каже че съм луд,но ако се позамислите и във тези три направления тръгнат жалби,не мисля че нещата ще останат същите.
Приемаме,че домакинствата са милион и петстотин от тях 700000 хиляди да изпратим жалби,представете си само!
Достатъчно е от Брюксел да научат колко посредници има между нас Българските домакинства и производителите на ел.енергия и какво всъщност (инвестират) тези (дойни крави)
Мисля,че Бойко Борисов ще се справи под наш натиск с тези жалби.
Това Нас ни касае всички и от Нас зависи.
Цитат:
Първоначално публикувано от sandyrs
Ако се съюзим всички Българи
:) няма начин човек - повече от двама сме чета с предател , не го ли виждаш всеки ден по тв?
Цитат:
Първоначално публикувано от estqwerty
:) няма начин човек - повече от двама сме чета с предател , не го ли виждаш всеки ден по тв?
за съжаление си много прав,но надявам се да помислим