Марка/модел качествени автоматични прекъсвачи
Здравейте, можете ли да ме насочите към нещо качествено, засега съм се насочил към Елмарк С100М. Ако имате опит приемам директни препоръки за дадена марка и модел. Сегашният Moeller свързан към кухненските уреди издаде багажа - нагоря, разтопи и част от таблото. Не прекъсна токоподаването дори и при ръчно изключване... Пълен боклук!
Отговор: Марка/модел качествени автоматични прекъсвачи
Ако търсиш качество-Шнайдер! Ако търсиш цена-Елмарк и Chint. Елмарк се произвежда в Добрич, Чинт в Китай. Шнайдер /особено ако не е произведен в Радиново/ е и Урурото и Сарарата на нашия пазар.:BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
KI_YOOU
Здравейте, можете ли да ме насочите към нещо качествено, засега съм се насочил към Елмарк С100М. Ако имате опит приемам директни препоръки за дадена марка и модел. Сегашният Moeller свързан към кухненските уреди издаде багажа - нагоря, разтопи и част от таблото. Не прекъсна токоподаването дори и при ръчно изключване... Пълен боклук!
Klockner-Müller e най-доброто на пазара, по-хубаво към момента трудно ще намериш. Има едно правило за монтаж, което 99% от електротехниците не го спазват / знаят, поради което ги скапват. Има значение с какви проводници се свързва. Най-близките по качество, но не по-добри, са тези на cruisett
Успех в търсенето!
Тези две марки продават ли се в България?
Klockner-Müller ги има в Пловдив, за френските не знам.