Предложение за нов раздел "ЛОГИЧЕСКИ ЗАДАЧИ"
Ами да, можем да си задаваме такива, да отговаряме и евентуално да си измислим награди или нещо друго като постижения в областта на логическото мислене :-)
Предлагам, ако просъществува, този раздел да си има собствен модератор - човек, който харесва такива задачи и който ще съблюдава развитието му.
Но трябва да се измислят правила за поредност на задаване, време за отговор и т.н.
Някой "за"?
ЗА, при условие, че по същество бъдат достъпни за всички, а не само за ИТ специалисти.
За отделен модератор смятам, че не е нужно. Има достатъчно такива.
Ами... Хайде да направим така: пусни една такава тема/игра/задача в дъра бъра да видим какъв ще е отгласа....
@Profita - да, предполага се да бъдат от всякаква сфера, а не само в областта на IT.
@DЗВЕР - бих пуснал, ама имам подозрение, че някой модератор ще ме сиктирдоса набързо... :-)
Затова и набирам вашите мнения първо. Своеволията - после.
@IvO_tm, 8 задачи вече и никой не те е сиктирдисал... [:D] хайде бе, не може да бъде, ами аз къде съм гледал !
@kris и админите, предложението е рационално, има интерес, а и в никой друг форум не съм виждал подобен раздел - създайте го, мисля, че ще е от полза за setcom.bg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@IvO_tm, 8 задачи вече и никой не те е сиктирдисал... [:D] хайде бе, не може да бъде, ами аз къде съм гледал !
@kris и админите, предложението е рационално, има интерес, а и в никой друг форум не съм виждал подобен раздел - създайте го, мисля, че ще е от полза за setcom.bg
<div align="right">Originally posted by Slero*-*10/09/2004*:* 22:07:38</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси, @Slero!
Чакам с нетърпение да се открие този нов раздел... имам подбрани около стотина интересни задачи...