-
Умира ли СетКом
<font color="red">РМ</font id="red"> ли искаш да четеш, за да ми повярваш?
Не казвам че му е замодераторството, макар че лично аз имам сериозни основания да си мисля, че обича да го гъделичкат.
Дали за модераторство или за отмъщение, обаче - каква е разликата? По хубаво става на форума, или?
<font color="red">ru-boy: Престани да ръсиш обвинения и глупости. Надявам се Malone да не си прави труда да ти отговаря.</font id="red">
-
Умира ли СетКом
баси и мексиканския сериал стана. започнах да се обърквам в дир-а ли съм, или в сетком. демокрация и свобода на словото ли? аз съм твърдо против. прекалената свобода създава предпоставки не за разгръщане на потенциала на можещия, а за проява на *** (автоцензура) на плебея.
тази тема заприлича на стая с малки, каращи се деца.
нека влезе някой възрастен, да раздаде няколко здрави шамара и всичко да си дойде на мястото!
не е тук мястото някой да се прави на обиден, да заема героични стойки и да се моли за съчувствие. който не му отърва - OUT! да си намери среда, която повече му пасва на шарката. няма цяла българия да се занимава с комплексите на който и да било.
знаете за кацата с меда и какво можело да я развали цялата...
моето мнение е такова: на всеки трябва да се позволи да влиза, но не на всеки трябва да му се позволи да остава.
-
Умира ли СетКом
Извинения към всички, но ... след ****** се опитайте да ме разберете.
Пействам ви директно ПМ на ДЗВЕР и моя отговор.
Не искам нищо да коментирам повече.
-
Умира ли СетКом
От засиления интерес към темата се вижда, че СетКом е в отлично здраве, това пролича и от многобройните стойностни изказвания по въпроса.
Мисля, че вече не се пише по темата и я заключвам.