...не бихте ли могли да направите някаква търсачка във форума, та като ме вълнува определен въпрос, програма, каквото и да било, да го търся директно, а не да се лутам из всички теми. Благодаря от името на "Изоставащите"!
Преглед за печат
...не бихте ли могли да направите някаква търсачка във форума, та като ме вълнува определен въпрос, програма, каквото и да било, да го търся директно, а не да се лутам из всички теми. Благодаря от името на "Изоставащите"!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...не бихте ли могли да направите някаква търсачка във форума, та като ме вълнува определен въпрос, програма, каквото и да било, да го търся директно, а не да се лутам из всички теми. Благодаря от името на "Изоставащите"!
<div align="right">Originally posted by bogy*-*29/01/2005*:* 16:50:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Форума си има търсачка. Виж лентите с бутони:
Втората лента отгоре надолу, предпоследния бутон - "Search"
[:O] Мерси! Видях, но трябваше първо да чуя.
Ами дай някакъв телефон, за да ти се обадя и да ти го кажа... [:D]
"Чуйте и ще видите". Имаше такава реклама. Не се притеснявай, никой не се е родил научен.[^]
Обади се и спечели :)